Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είμαστε περήφανοι”

“Είμαστε περήφανοι”

mantzaris olympiacos

mantzaris-olympiacos

Ο Ολυμπιακός μετά και την σημερινή του επικράτηση επί της Εφές, προκρίθηκε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Ο ίδιος πάντως κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας πως, όλοι οι παίκτες του έδωσαν το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς, σε μια δύσκολη εβδομάδα με πολλές απουσίες, καθώς έλειπαν σήμερα πολλά παιδιά. Παρόλ’ αυτά δώσαμε το κάτι παραπάνω, παίξαμε και για τους απόντες και πήραμε το ροζ φύλλο αγώνα. Έχουμε πει πως ο καθένας στην ομάδα έχει το ρόλο του. Σήμερα συμπληρώσαμε και το κενό των τραυματιών και είμαστε περήφανοι που για δέκατη συνεχόμενη χρονιά θα είμαστε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τη συνέχεια. Είμαστε Ολυμπιακός και όποιος και να λείπει, πάντα παίζουμε για τη νίκη, πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε στο παρκέ. Τώρα προέχει ο Κόροιβος Αμαλιάδας και στη συνέχεια θα δούμε το ματς στη Μόσχα. Θα παλέψουμε για το πλεονέκτημα έδρας.”

Τέλος για το αν ξεχώρισε κάποιον συμπαίκτη του για την αποψινή του παρουσία, είπε: “Θα ήταν άδικο αν μιλήσουμε συγκεκριμένα για κάποιον. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…