Κεντρική Basket League Άρης “Είμαστε ικανοποιημένοι”

“Είμαστε ικανοποιημένοι”

priftis

priftis

Ο Άρης επικράτησε του Πανιωνίου με 67-63 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε μόνο στο αποτέλεσμα και όχι στην γενικότερη εμφάνιση της ομάδας του.

“Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση της ομάδας στο Β’ ημίχρονο. Δεν είχαμε καλή νοοτροπία και απέναντι σε αυτή τη μορφή άμυνας που έπαιξε ο Πανιώνιος ήμασταν πολύ στατικοί. Φτάσαμε στις 14 νίκες και έιμαστε ικανοποιημένοι, αλλά στο χρονικό σημείο που βρισκόματε σκοπός μας είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε ότι μπορούμε περισσότερο. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε.

Σε ότι αφορά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Κολοσσό, αφήσαμε το αποτέλεσμα αυτό πίσω μας από την αρχή της εβδομάδας. Δεν νομίζω ότι επηρέασε αυτό το γεγονός τη σημερινή μας απόδοση. Ισως υποσυνείδητα υπάρχει χαλάρωση και πρέπει να αντισταθούμε για να μην εμφανιζόμαστε χαλαροί και χωρίς συγκέντρωση. Στο Β’ ημίχρονο έπρεπε να εμφανιστούμε ακόμα πιο πιεστικοί στην άμυνα για να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Είχαμε κακή πάσα στην κυκλοφορία απέναντι στη ζώνη του Πανιώνιου και σε κάποιες στιγμές δεν είχαμε καλές επιλογές σε πάσες και σουτ”.

Ο Σπύρος Μούρτος από την πλευρά του σημείωσε: “Ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι για εμάς, γιατί η μία ομάδα δεν είχε να χάσει τίποτα, ενώ εμείς είχαμε να χάσουμε πολλά. Έχουμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Έπαιξε ρόλο και η κούραση, αλλά κάναμε κάποιες κακές επιλογές που μέτρησαν και μας έριξαν ψυχολογικά. Ο Πανιώνιος έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και μείωσε τη διαφορά. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…