Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Είμαστε εντός στόχων”

“Είμαστε εντός στόχων”

giannis georgallis apollon

giannis-georgallis-apollon

Ο Απόλλωνας Πάτρας έχει κάνει “κοιλιά” τις τελευταίες εβδομάδες, μετρώντας τρεις συνεχόμενες ήττες στην Α1. Οι τραυματισμοί έχουν κάνει την εμφάνιση τους γι’ αυτό και ο πατρινός σύλλογος προχώρησε στην προσθήκη του Αλέξανδρου Σιγκούνα, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ και να προσφέρει περισσότερες λύσεις στον Νίκο Βετούλα ώστε να επιστρέψουν τα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής, μέσω του μπλογκ στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, παραδέχτηκε ότι η ομάδα της Αχαΐας δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα, στάθηκε στην ποιότητα του “δικεφάλου” και σχολίασε τα στοιχεία που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Η ομάδα βρίσκεται σε μια φάση αγωνιστικής καμπής. Κύριες αιτίες είναι η κούραση και οι τραυματισμοί που δεν μας έχουν επιτρέψει να αγωνιζόμαστε πλήρεις στα επίσημα παιχνίδια, ενώ παρατηρείται πρόβλημα ακόμα και στις προπονήσεις.

Οι τραυματισμοί δεν μας άφησαν στη διάρκεια της εβδομάδας. Έχουμε όμως και την προσθήκη του Σιγκούνα. Προστέθηκε άλλος ένας παίκτης στο ροτέισον, πράγμα το οποίο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στο αυριανό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με έναν σπουδαίο προπονητή με τον οποίο είναι χρόνια μαζί. Ο κορμός του αντιπάλου μας είναι σταθερός κι αυτό βοηθάει πολύ την ομάδα.

Πάμε στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο δυνατό και για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί.

Έχουμε αναλύσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι υπάρχουν 2-3 παίκτες στους οποίους πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή. Είναι αυτοί που “κουβαλάνε” την ομάδα του ΠΑΟΚ. Εμείς πρέπει να τους περιορίσουμε για να έχουμε πιθανότητες νίκης.

Εμείς πρέπει να παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε και μπορούμε. Επίσης πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού.

Βρισκόμαστε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει, δηλαδή να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Η ομάδα θα αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά αυτό το παιχνίδι θα μας απασχολήσει αργότερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…