Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ήμασταν σοβαροί”

“Ήμασταν σοβαροί”

sakota

sakota

Για την άνετη νίκη της ομάδας του επί του Πανελευσινιακού μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, επισημαίνοντας πως όλα πήγαν καλά με μόνη διαφορά κάποια λάθη στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

“Ήταν ένα παιχνίδι πιο πολύ επιθετικό. Ήμασταν φαβορί και το ξέραμε. Σήμερα ξέραμε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Σίγουρα ήθελα να ήμασταν λίγο καλύτεροι στην άμυνα, αλλά κάποια στιγμή αφήσαμε το παιχνίδι και λόγω και του σκορ. Ήμασταν αρκετά σοβαροί στα τρία δεκάλεπτα και σουτάραμε γενικά με καλά ποσοστά, τα οποία δεν χάλασαν ούτε στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Σε λίγες μέρες παίζουμε στην Πάτρα και ήταν μία ευκαιρία να παίξουν όλοι σήμερα, ο Ντούσαν να βρει ρυθμό γιατί δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι. Όλα έγιναν όπως τα θέλαμε.

Έχουμε το δικαίωμα να φέρουμε και άλλους παίκτες. Οι μάνατζερ προτείνουν παίκτες, κάποιοι διαφημίζουν τον ίδιο παίκτη, οπότε αναγκάζομαι να απαντάω συνέχεια. Τα περισσότερα ονόματα είναι στα χαρτιά. Όλοι αυτοί οι παίκτες που γράφατε είναι καλοί και έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους. Κάναμε κάποια έρευνα όχι μόνο για φέτος, αλλά και για του χρόνου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά θα πάρουμε παίκτη.”

Από τη μεριά των παικτών για το παιχνίδι μίλησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Καρλ Ίνγκις, σημειώνοντας 28 πόντους με 8/9 τρίποντα και 2/4 δίποντα:

“Ήταν μία καλή μέρα για μας, πετύχαμε μία καλή νίκη. Ήταν ένα σχετικά δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Πανελευσινιακός πάλευε σε όλη την διάρκειά του. Από την αρχή είχαμε το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο δεν είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα που παίξαμε και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Πολλοί παίκτες συνέφεραν στο παιχνίδι, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι για τη συνέχεια.

Ένιωθα καλά από την αρχή. Σούταρα καλά. Ένιωθα ότι ήμουν σε καλή μέρα. Από ότι θυμάμαι, είχα τέτοιες καλές μέρες και στην Ισπανία. Το σημαντικό για μας είναι ότι παίξανε καλά όλα τα παιδιά. Τρέξαμε αρκετά, εκτελέσαμε σωστά. Πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα ως ομάδα στους επόμενους αγώνες, ίσως και να τρέξουμε περισσότερο. Θα το δούμε στο μέλλον.”

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…