Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είχαμε δυνατή άμυνα”

“Είχαμε δυνατή άμυνα”

markopoulos mpoutskos

markopoulos-mpoutskos

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας με 68-46 για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και παρέμεινε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στο αμυντικό κομμάτι του “Δικεφάλου”.

Ηταν ένα μας που θέλαμε να μπούμε δυνατά. Είχαμε δυνατή άμυνα και έτσι πήραμε διαφορά που την κρατήσαμε. Μετά τα 15 λεπτά η επίθεση μας δεν ήταν καλή και παρ’ ότι είχαμε καλές αμυντικές καταστάσεις, δεν τρέξαμε και η επιθετική παραγωγικότητα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Καλή επιτυχία στον Απόλλωνα στον τελικό. Είναι καλό μια ομάδα πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να παίρνει μέρος στον τελικό”, είπε αρχικά ο κόουτς Μαρκόπουλος και συνέχισε:

Για την διακοπή στο πρωτάθλημα: “Είναι πρόβλημα που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο αυτό και μια ομάδα βγαίνει εκτός ρυθμού. Ορισμένoι παίκτες θα πάρουν άδεια αυτή την εβδομάδα (σ.σ. Λάνγκφορντ, Βον και Κάρτερ θα πάρουν άδεια μια εβδομάδα για να πάνε στις ΗΠΑ, ο Σιναντίνοβιτς ίσως πάει πάει στην Σερβία και ο Οντουμ που θα μείνει στη Θεσσαλονίκη θα έχει περισσότερες μέρες άδεια) και την επόμενη εβδομάδα θα δουλέψουμε για το ματς με την Κηφισιά. Θέλουμε οι παίκτες να είναι έτοιμοι στο επόμενο ματς σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα. Δεν είναι εύκολο αυτό και δεν υπάρχουν ομάδες για φιλικά ματς (σ.σ. από τον ΠΑΟΚ έγινε γνωστό πως πιθανόν να γίνει φιλικό με τα Τρίκαλα την Μ.Τετάρτη). Θα προσπαθήσουμε για να είμαστε έτοιμοι”.

Για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο: “Ο Λάζαρος ήρθε να κάνει προπόνηση για να δει σε τι κατάσταση είναι. Θα συνεχίσει τις προπονήσεις, θέλει να βελτιώσει ο ίδιος την αγωνιστική του κατάσταση. Εχει μείνει αρκετό καιρό έξω και θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι. Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή. Αν γίνει κάτι, η ομάδα θα βγάλει ανακοίνωση”.

Για το αν αναζητά παίκτη η ομάδα: “Αν υπάρχει κάποιος καλός παίκτης και αν υπάρχουν τα χρήματα… Συνεχώς μας στέλπουν παίκτες. Θα δούμε”.

Ο Απόλλωνας Τσόχλας από την πλευρά του είπε: “Παίζαμε με μια καλύτερη ομάδα από ότι δείχνει. Την επηρέασαν οι απουσίες και το ματς Κυπέλλου που έρχεται. Ήμασταν σοβαροί και πήραμε μια εύκολη νίκη”.

Για την βελτίωση που έχει ο ΠΑΟΚ και για το τι θα πρέπει να δουλέψει η ομάδα στην διακοπή: “Κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να διδαχθούμε από το προηγούμενο ματς. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό ρυθμό και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που θέλουμε. Έχουμε δείξει αδυναμίες στην επίθεση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά παρ’ όλα αυτά δείχνουμε πλουραλισμό. Θέλουμε να δουλέψουμε στις λεπτομέρειες”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…