Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η σειρά του Διαμαντάκου

Η σειρά του Διαμαντάκου

papagiannis diamantakos

papagiannis-diamantakos

Ο Παναθηναϊκός, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, συνέτριψε το Ρέθυμνο στην Κρήτη με 94-77 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έκανε ένα αρκετά καλό ζέσταμα ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης (5/4) στο ΟΑΚΑ με τη Μπαρτσελόνα για την 9η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να έχει, μάλιστα, την ευκαιρία στο τέλος του αγώνα να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Χαραλαμπόπουλο, Λούντζη και Διαμαντάκο.

Αναμφίβολα εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Σπαρτιάτης σέντερ, ο οποίος άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του και έβγαλε ένα μεγάλο μέρος του ταλέντου του. Ο Γιώργος Διαμαντάκος ήταν εξαιρετικός στα 5:43 λεπτά που πάτησε το παρκέ του κλειστού Μελίνα Μερκούρη, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 7 πόντους (1/2 βολές, 3/6 δίποντα), 4 ριμπάουντ (2 αμυντικά – 2 επιθετικά) και 1 κόψιμο.

Ονειρική εμφάνιση για τον θηριώδη (2,14) 20χρονο σέντερ, ο οποίος απέδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο και επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πως το μέλλον είναι “πράσινο”. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” σίγουρα θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση καθώς μετά τους Κόνιαρη, Λούντζη, Παπαγιάννη και Χαραλαμπόπουλο που “έβγαλαν μάτια” στο ματς με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ, ήρθε τώρα και ο Διαμαντάκος να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με την εμφάνιση του απέναντι στο Ρέθυμνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…