Κεντρική NBA NCAA Οι προβλέψεις του Ομπάμα (vid)

Οι προβλέψεις του Ομπάμα (vid)

obama bracket ncaa march madness

obama-bracket-ncaa-march madness

Για ακόμα μια χρονιά, ο Μπαράκ Ομπάμα μέσω του ESPN, μοιράστηκε τα προγνωστικά του αναφορικά με την March Madness. O πρόεδρος των ΗΠΑ έδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι άριστος γνώστης και πλήρως ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στο NCAA χρίζοντας τα φαβορί και τα αουτσάιντερ ενώ προέβλεψε και ελληνικόεμφύλιο“.

Αυτό γιατί εξέφρασε την πεποίθηση του πως  το Davidson, του Μανούσου Γιαμούκη, και το Iowa State, του Γιώργου Τσαλμπούρη, θα προκριθούν στην “Sweet 16”  όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ενώ προέβλεψε αποκλεισμό για τον UC Irvine, του Γιώργου Δημακόπουλου, από τον δυνατό Louisville.

Όσον αφορά τις ομάδες που θα πάρουν εισιτήριο για το Final Four; Σύμφωνα με τον Πλανητάρχη, τα ζευγάρια του προημιτελικού θα είναι Kentucky – Arizona και Duke – Villanova προβλέποντας πως ο τελικός θα είναι μεταξύ του Kentucky και του Villanova. Σχετικά με αυτό σημείωσε πως τα πάντα θα είναι ανοιχτά για τον τίτλο αλλά η πλάστιγγα γέρνει ελάχιστα προς τη μεριά της ομάδας του Τζον Καλιπάρι:

“Συμφωνώ με τον κόσμο που θεωρεί πως το Arizona είναι η ομάδα που μπορεί -περισσότερο από κάθε άλλη- να “σοκάρει” το Kentucky, αλλά δε νομίζω πως η ομάδα του Τζον Καλιπάρι θα μείνει εκτός συνέχειας. Νομίζω πως θα φτάσει μέχρι τον τελικό, όπως επίσης υποψιάζομαι ότι ο κόσμος θα προβλέψει το ίδιο με εμένα” είπε για τον πρώτο ημιτελικό ενώ για τον δεύτερο σχολίασε πως:  “θα επιλέξω το Villanova, αν και αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως έκπληξη. Καλώς ή κακώς πιστεύω πως μέχρι τώρα δεν έχει κερδίσει την προσοχή που θα έπρεπε”.

Και κατέληξε: “Οι πιθανότητες για να τα καταφέρει το Villanova είναι πάρα πολλές. Το Kentucky πιστεύω πως θα κατακτήσει τον τίτλο. Για να είναι σε αυτό το σημείο και να λογίζεται από όλους ως το ακλόνητο φαβορί, υπάρχει λόγος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…