Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η καταγγελία του ΠΣΑΤ

Η καταγγελία του ΠΣΑΤ

osfp kosmos

osfp-kosmos

Η λεκτική επίθεση που δέχθηκε η δημοσιογράφος της ΝΕΡΙΤ από γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού, στα πλαίσια της αναμέτρησης των “ερυθρόλευκων” με την Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα, προκάλεσε την αντίδραση του ΠΣΑΤ, ο οποίος τοποθετήθηκε επίσημα καταγγέλλοντας το συμβάν και ζητώντας από την πειραιώτικη ΚΑΕ να επιληφθεί του ζητήματος.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως θα υπερασπισθεί τα δικαιώματα των δημοσιογράφων και κάλεσε τα αθλητικά σωματεία να φροντίσουν ώστε να αποτρέψουν περιστατικά βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ καταγγέλλει την άσκηση λεκτικής οπαδικής βίας εναντίον της συναδέλφου της ΝΕΡΙΤ Κατερίνας Αναστασοπούλου, κατά την διάρκεια του αγώνα ΟλυμπιακούΦενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα του Μπάσκετ στο ΣΕΦ (13/3/15).

Ταυτόχρονα, ζητά από την ΚΑΕ Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει το γεγονός με τη σοβαρότητα που απαιτείται και να αναλάβει δράση ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά που “τροφοδοτούν” τη βία στον Αθλητισμό.

Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ του ΠΣΑΤ, είναι υποχρεωμένο να τονίσει κατηγορηματικά ότι θα προασπίσει με αποφασιστικότητα και στο ακέραιο τους Αθλητικούς Συντάκτες που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γίνονται θύματα οπαδικής βίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Στην κατεύθυνση αυτή ζητούμε και την ανάλογη ευαισθητοποίηση από πλευράς των Αθλητικών Σωματείων αλλά και των επιφορτισμένων με την αντιμετώπιση της βίας φορέων της Πολιτείας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …