Κεντρική Διεθνή “Η Μπαρτσελόνα ξέρει”

“Η Μπαρτσελόνα ξέρει”

pleiss barcelona

pleiss-barcelona

Ο Τίμπορ Πλάις ήρθε το καλοκαίρι στη Μπαρτσελόνα προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Τζόι Ντόρσεϊ στη ρακέτα των Καταλανών μετά τη φυγή του για τους Ρόκετς και το ΝΒΑ. Ο Γερμανός σέντερ δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του, με τον Άντε Τόμιτς να παίζει σχεδόν μόνος του στη θέση “5”.

Ο Πλάις, μιλώντας στην καταλανική Sport, ξεκαθάρισε πως πάντα προσπαθεί για το καλύτερο, ενώ όσον αφορά τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα, κατέστησε σαφές πως αυτό είναι θέμα της Μπαρτσελόνα.

“Προφανώς και μπορώ να βελτιώσω κάποια πράγματα που περνάνε από το χέρι μου, όμως δεν εξαρτώνται όλα από εμένα. Δουλεύω σκληρά, τα υπόλοιπα είναι δουλειά του προπονητή μου. Υπάρχουν στοιχεία που μπορώ να ελέγξω στο παιχνίδι , όπως το να παίρνω περισσότερες πάσες ή να έχω περισσότερες ευκαιρίες όσον αφορά το σκοράρισμα. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα δεν είναι ατομική υπόθεση. Νομίζω πως έχει να κάνει περισσότερο με το παιχνίδι της ομάδας”, ανέφερε ο Γερμανός σέντερ και πρόσθεσε για τις φήμες περί αποχώρησης του:

“Δεν έχω να πω κάτι. Είναι ένα ζήτημα που αφορά τον σύλλογο. Απλώς, απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο του παιχνιδιού στη Μπαρτσελόνα και πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…