Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η άποψη του Ντάνστον

Η άποψη του Ντάνστον

carter dunston

carter-dunston

Δύσκολη δοκιμασία περιμένει τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Basket League, καθώς αντιμετωπίζει αύριο (16/3) τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, δίχως τους τραυματίες Σπανούλη, Πέτγουεϊ, Τσαϊρέλη και Κατσίβελη.

Ο Μπράιαν Ντάνστον, ανανεώνοντας το blog του στον ΕΣΑΚΕ, κατέστησε σαφές πως οι ετοιμοπόλεμοι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να παίξουν και για τους τραυματίες, προκειμένου η ομάδα του Γιάννη Σφαίροπουλου να φύγει νικήτρια από την Πυλαία.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Φίλες και φίλοι μου καλησπέρα σας!

Χαίρομαι που επικοινωνούμε πάλι έπειτα από μια εβδομάδα. Δυστυχώς την Παρασκευή δεν τα καταφέραμε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε άλλο αυτό το ματς. Και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ περιμένει και θεωρώ πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, ειδικά μπροστά στο κοινό του. Έχει μόλις μια ήττα στο γήπεδο του και αυτό λέει πάρα πολλά για τη δυναμική αυτής της ομάδας.

Εμείς, όμως, πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας απόδοση. Συνεχίζουμε να έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών με τελευταίο αυτό του Βασίλη. Θέλουμε λοιπόν να τα δώσουμε όλα για να καλύψουμε και το κενό των τραυματιών και να φτάσουμε στη νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι κυρίως μέσω της άμυνας μας. Να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να πετύχουν εύκολους πόντους, αλλά ούτε και να ανανεώσουν πολλές από τις επιθέσεις τους με επιθετικά ριμπάουντ.

Και από εκεί, μέσω της καλής μας άμυνας, θα βρούμε φάσεις και στην επίθεση. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση μιας και δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους γηπεδούχους να πιστέψουν πως μπορούν να φτάσουν στη νίκη. Αυτό θεωρώ πως είναι πολύ βασικό στοιχείο για το συγκεκριμένο ματς.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους τραυματίες της ομάδας μας να είναι σύντομα κοντά μας. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της σεζόν και αυτό που χρειαζόμαστε είναι υγεία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…