Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα δουλέψουμε σκληρά”

“Θα δουλέψουμε σκληρά”

slaughter pao

slaughter-pao

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΚΑΟΔ το απόγευμα της Δευτέρας (16/3, 17:00) για την 20η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Έι Τζέι Σλότερ στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως όλη η ομάδα είναι αρκετά στεναχωρημένη από την ήττα στο Κάουνας, ωστόσο θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ

Μετά από ένα μακρινό ταξίδι, από το Κάουνας, επιστρέφουμε στην πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος και θα βρεθούμε στη Δράμα για να αντιμετωπίσουμε τον ΚΑΟΔ.

Προσεγγίζουμε τον συγκεκριμένο αγώνα έχοντας σεβασμό στον αντίπαλό μας. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα ποτέ και όλες οι ομάδες που παίζουν εναντίον μας έχουν επιπλέον κίνητρο. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής.

Θα πρέπει λοιπόν κι εμείς να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Δεν έχουμε και πολύ χρόνο να σκεφτούμε καθώς μεσολάβησε ελάχιστο διάστημα από τη στιγμή που επιστρέψαμε από το Κάουνας. Είμαστε στενοχωρημένοι διότι δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλαμε κόντρα στη Ζαλγκίρις αλλά οφείλουμε να δουλέψουμε ακόμα σκληρότερα και να βρίσκουμε κίνητρο διαρκώς.

Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά μόνο για δράση. Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και θα τα καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και θα μείνουμε όλοι μαζί για να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα.

Πλέον έχουμε μπει στον Μάρτιο… Η αντίστροφη μέτρηση για τους μεγάλους και σημαντικούς αγώνες έχει αρχίσει. Δεν πρέπει να μένεις πίσω αλλά μαθαίνοντας από τα λάθη σου οφείλεις να προχωράς μπροστά. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι ν’ ανταποκριθούμε στα πολύ σημαντικά παιχνιδια που έχουμε μπροστά μας απ’ εδώ και στο εξής.

Τα ξαναλέμε σύντομα

A.J”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…