Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Φοβερό συναίσθημα”

“Φοβερό συναίσθημα”

pappas real 2

pappas-real 2

Ο νόμος του ΟΑΚΑ μίλησε γι’ άλλη μια φορά και ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Ρεάλ με 85-69. Οι “πράσινοι” είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Νίκο Παππά, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός και έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ο γκάρντ των πρασίνων σε δηλώσεις του, μίλησε για αυτό το πολύ ωραίο συναίσθημα που ένιωσε ακούγοντας το όνομα του από τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Είναι φοβερό το συναίσθημα, ν’ ακούς το όνομα σου να γίνεται σύνθημα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει μπάσκετ και του αρέσει το καλό μπάσκετ. Όλα ξεκίνησαν από την άμυνά μας. Θέλαμε να μπούμε ψυχωμένα από την αρχή και να μην αφήσουμε τη Ρεάλ να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε και για τον συμπαίκτη του τον Ντε Μάρκους Νέλσον: “Ο Νέλσον έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, όλα τα παιδιά όμως, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουμε στην επικράτηση και μάλιστα με μεγάλη διαφορά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Η δουλειά μας δεν σταματάει εδώ αφού θέλουμε να σφραγίσουμε την πρόκριση στα πλέι οφ.

Κάναμε κάποια λάθη στα προηγούμενα ματς και τα πληρώσαμε. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και αυτό μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…