Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Έτοιμος για Ελευσίνα

Έτοιμος για Ελευσίνα

paok proponisi

paok-proponisi

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό (21/03). Ο Σούλης Μαρκόπουλος είδε όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα (εκτός μόνο οι εδώ και καιρό τραυματίες Χαραλαμπίδης και Κακαρούδης) και να είναι ετοιμοπόλεμοι για την εκτός έδρας αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Μετά τη σημερινή προπόνηση, η αποστολή του “Δικεφάλου του Βορρά”, ταξίδεψε αεροπορικώς για την πρωτεύουσα.

Για την προσεχή αναμέτρηση μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, με τον άσσο των “ασπρόμαυρων”, να τονίζει ότι η πίεση που υπάρχει κάνει καλό στην ομάδα, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι πρώτος στόχος των παικτών είναι η καλή άμυνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης στο paokbc.gr:
“Θέλουμε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι αυτό το αποτέλεσμα το χρειάζεται και ο αντίπαλος γιατί παλεύει να μείνει στην κατηγορία, αλλά το χρειαζόμαστε και εμείς πολύ κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε τον καλό μας εαυτό, για να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια.

Είναι αλήθεια ότι μετά από τις ήττες που είχαμε το τελευταίο διάστημα, μπορεί να δημιουργείται μία πίεση στην ομάδα και να υπάρχει ένα άγχος, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και θα μας κρατήσει πιστεύω συγκεντρωμένους ώστε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε. Έτσι όπως θέλει να δουλεύει η ομάδα μας, πρώτο μέλημα είναι η άμυνά μας. Η Ελευσίνα έχει κάποιους παίκτες κλειδιά και πρέπει να τους σταματήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…