Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έπονται και άλλες εκπλήξεις”

“Έπονται και άλλες εκπλήξεις”

wilbekin douvis chatzopoulos

wilbekin-douvis-chatzopoulos

Ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ, Γιάννης Δουβής, αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια της ΑΕΚ που αφορούν τις δραστηριότητες και τις συνεργασίες που αφορούν το εξωαγωνιστικό κομμάτι.

“Καλωσορίζω τον Σκότι (Ουίλμπεκιν) στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι γνωρίζετε τι έχει γίνει και τι επέται. Πράγματα όμως γίνονται και εκτός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ. Στους τελευταίους 2,5 μήνες αποτιμήσαμε την αξία του προϊόντος που έχουμε στα χέρια μας και τη βαρύτητα της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη” ήταν η αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε λέγοντας πως:

Φτιάξαμε καινούργιο διαδικτυακό τόπο. Ενεργοποιήσαμε τη δυνατότητα να προμηθεύονται εισιτήρια μέσα από τη σελίδα μας αλλά και έσα από τη viva. Θα δείτε πολλές εκπλήξεις ακόμα. Έχουμε φιλοξενήσει πάνω από 5.000 μαθητές δημοτικών σχολείων. Είμαστε στην πρώτη τριάδα προσέλευσης κόσμου στο γήπεδο, με το γυναικείο φύλο να έχει έντονη παρουσία”.

Ενώ κατέληξε γνωστοποιώντας: “Αναπτύξαμε το χορηγικό πρόγραμμα μας. Ανακοινώνουμε τη συμφωνία για τα επόμενα 2 χρόνια με τη FILA. Συνεργαζόμαστε στένα με τη FILA για να δώσουμε προϊόντα ελκυστικά στον κόσμο της ομάδας”.

Το λόγο πήρε ο Αλέξης Χατζόπουλος, Πρόεδρος της FILA Ελλάδας, ο οποίο σημείωσε σχετικά με τη συνεργασία:

“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που αναλαμβάνουμε χορηγός μίας ιστορικής ομάδας, όπως η ΑΕΚ. Αντίστοιχη ιστορία έχει και η εταιρία μας στο μπάσκετ. Ελπίζουμε να έχουμε επιτυχίες με την Ένωση.

Είμαστε ικανοποιημένοι καθώς ήρθαμε σε μία ομάδα, η οποία πιστεύουμε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Τα προϊόντα θα γίνουν αγαπημένα, καθώς θα συνδυαστούν με μεγάλες επιτυχίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…