Κεντρική Διεθνή Επίσημα στην Καντού ο Αρτέστ

Επίσημα στην Καντού ο Αρτέστ

metta world peace

March 17, 2013; Los Angeles, CA, USA; Los Angeles Lakers small forward Metta World Peace (15) reacts to a foul called against  him during the second half at Staples Center. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Η “βόμβα” Ρον Αρτέστ “πυροδοτήθηκε”! Ο Μέτα Ουόρλντ Πις (όπως έχει αλλάξει το όνομά του) είναι και επίσημα παίκτης της Καντού! Ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την προσθήκη του σπουδαίου (αλλά και προβληματικού) φόργουορντ ο οποίος έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Λέικερς το 2010 ενώ έχει αποτελέσει έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών που έχουν περάσει ποτέ από το “μαγικό κόσμο“.

Η πρόεδρος της Καντού, Άννα Κρεμασκόλι, σχολίασε πως “Όταν πληροφορήθηκε ότι υπάρχει η δυνατότητα να προσεγγίσουμε τον Μέτα Ουόρλντ Πις και να τον εντάξουμε στην ομάδα τότε σκέφτηκα πως αυτή η κίνηση θα αποτελούσε το καλύτερο “ηλεκτροσόκ” για να τονωθεί η ομάδα σε αυτή την κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Ο Μέτα, θα φέρει ένα “κύμαενθουσιασμού στο ευρωπαϊκό και όχι μόνο το ιταλικό μπάσκετ. Παράλληλα, δεδομένης της αποδεδειγμένης αγωνιστικής του ποιότητας είμαι πεπεισμένη ότι θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Ο Αρτέστ αγωνίστηκε σε 931 παιχνίδια στο ΝΒΑ μετρώντας 13.8 πόντους (με 34% στα τρίποντα), 4.7 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…