Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Επειγόντως αγιασμό

Επειγόντως αγιασμό

dikaioulakos-ethniki

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος δεν μπορεί παρά να τα έχει με την τύχη, που για την ώρα του έχει γυρίσει την πλάτη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών μετρά τη μία… απώλεια πίσω από την άλλη. Το απουσιολόγιο γεμίζει επικίνδυνα, κάτι που έχει ως επακόλουθο να μειώνονται δραματικά οι επιλογές του.

Την… κακή αρχή έκανε η Όλγα Χατζηνικολάου, η οποία έσπασε το χέρι της, υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον Δημήτρη Τσούκα κι ένας Θεός ξέρει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μέχρι το Ευρωμπάσκετ. Ο κόουτς προσπάθησε να πείσει και την Εβίνα Μάλτση, η οποία είχε σταματήσει από την Εθνική, αλλά ακόμα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Αρχικά φάνηκε πως το “ψηστήρι” απέδωσε καρπούς, όμως ακόμα η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια δεν έχει πει επίσημα το “ναι“.

Πριν λίγες μέρες, όμως, χτύπησε στον ώμο κι έτσι είναι αβέβαιο αν θα μπορέσει -σε περίπτωση που το θελήσει- να παίξει στο Ευρωμπάσκετ.

Υπάρχει και η εξαιρετική Τζάκι Γέμελος, η οποία αγωνίζεται στην Ιταλία, αλλά έδειξε εξαιρετικά δείγματα του σπάνιου ταλέντου της, όσο έπαιξε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η Γέμελος θα περάσει από δοκιμαστικά ομάδας WNBA, κυνηγώντας το παιδικό της όνειρο. Αν τελικά δεν υπογράψει συμβόλαιο και κοπεί, τότε θα πάει στην Εθνική, αλλά κανείς δεν μπορεί να προγραμματίσει με την Τζάκι μέσα στο πλάνο, γιατί τα πάντα μπορεί να ανατραπούν.

Δεδομένου ότι δεν έχουμε και πλειάδα παικτριών πρώτης γραμμής, αυτές οι επικείμενες απουσίες, ή -στην καλύτερη περίπτωση- παρουσίες της τελευταίας στιγμής, κάνουν πολύ δύσκολο το έργο του κ. Δικαιουλάκου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…