Κεντρική Διεθνή “Έχω υψηλούς στόχους”

“Έχω υψηλούς στόχους”

velimir perasovic kroatia parousiasi

velimir perasovic-kroatia-parousiasi

O Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανέλαβε χρέη Ομοσπονδιακού Προπονητή στην Εθνική ομάδα της Κροατίας με την Ομοσπονδία της χώρας να τον παρουσιάζει και επίσημα.

Ο Κροάτης τεχνικός, που απομακρύνθηκε από τη Βαλένθια τον Γενάρη ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας, αναλαμβάνει τις τύχες της ποιοτικής “Χρβάτσκα” η οποία προσπαθεί να μετουσιώσει το μεγάλο ατομικό ταλέντο που διαθέτει σε μια καλή πορεία.

Η Κροατία, που είναι γηπεδούχος, βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη “γαλανόλευκη” καθώς και τις Ολλανδία, Σλοβενία, Σκόπια και Γεωργία. Ο 50χρονος κόουτς, κατά τη συνέντευξη Τύπου, εξέφρασε την υπερηφάνεια του που αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα της χώρας του και αναφέρθηκε στις πιθανότητες κατάκτησης κάποιου μεταλλίου.

“Κατ’ αρχάς, νιώθω χαρούμενος και υπερήφανος για την επιλογή της ομοσπονδίας να με εμπιστευτεί για τη θέση του εθνικού κόουτς. Όλοι οι Κροάτες προπονητές θέλουν να δουλέψουν στην εθνική ομάδα. Ο Ντάνκο Ράντιτς (σ.σ. πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας) επικοινώνησε μαζί μου και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για τη συγκεκριμένη θέση. Δεν έκανα ποτέ δεύτερες σκέψεις για την επιλογή μου, από τη στιγμή μάλιστα που δεν είχα κάποια δέσμευση με τη Βαλένθια.

Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε καλή πορεία στο Ευρωμπάσκετ 2015. Έχω υψηλούς στόχους με την Κροατία. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά!” ήταν τα πρώτα λόγια του Περάσοβιτς ο οποίο κατέληξε λέγοντας πως:

“Όλοι μας θέλουμε ένα μετάλλιο όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο πρώτος στόχος της Κροατίας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ. Αν η ομάδα παίζει καλά, όλα είναι πιθανά. Έχουμε μια εθνική ομάδα υψηλού επιπέδου όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε για μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…