Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Δυνατά για την τρίτη σερί νίκη”

“Δυνατά για την τρίτη σερί νίκη”

skourtopoulos rethumno

skourtopoulos-rethumno

Το Ρέθυμνο υποδέχεται αύριο (28/3, 17:00) την Κηφισιά στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League και θέλει τη νίκη, ώστε να φτάσει στα τρία σερί θετικά αποτελέσματα και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση της έκτης θέσης. Για να το καταφέρει αυτό η κρητική ομάδα, θα πρέπει να ξεκινήσει δυνατά από την αρχή, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κόουτς Θανάσης Σκουρτόπουλος.

“Ερχόμαστε από δύο θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να είναι ο “οδηγός” μας και για να εξαργυρώσουμε αυτές τις νίκες θα πρέπει το Σάββατο να μπούμε δυνατά από την αρχή και να καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα τρίτο παιχνίδι στην σειρά. Απέναντι μας έχουμε μία ομάδα η οποία είναι πολύ επικίνδυνη. Έχει παιδιά έμπειρα και ικανά και χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας”, ανέφερε ο Σκουρτόπουλος και πρόσθεσε:

“Πρέπει να είμαστε καλοί στα δυνατά μας σημεία. Δηλαδή στα ριμπάουντ, στην πιεστική άμυνα και να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Αν καταφέρουμε να επιβάλουμε αυτά τα τρία, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…