“Μας διέλυσαν”

vetoulas oaka

vetoulas-oaka

Μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία του γνώρισε το Σάββατο (07/03) ο Απόλλων Πάτρας. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα ηττήθηκε από την ΑΕΚ με το βαρύ 89-48. Αρκετά προβληματισμένος ήταν ο τεχνικός της πατρινής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Σάκοτα και στην ΑΕΚ για τη νίκη. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κριτική. Θεωρώ ότι, με δυο λέξεις: Μας διέλυσαν… Ό, τι προσπαθούσαμε να κάνουμε δεν είχε τύχη. Μπήκαν δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τίποτα τεχνικό από την ομάδα μας. Σίγουρα ήταν κακό το θέαμα που προσφέραμε στους φιλάθλους μας και γι’ αυτό ήμαστε στενοχωρημένοι. Αλλά παρόλα αυτά εγώ είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Δεν μηδενίζεται η προσπάθεια ούτε με ένα αποτέλεσμα ούτε με μια εμφάνιση κακή γι’ αυτό που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και συνεχίζουμε δυνατά για το επόμενο παιχνίδι. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα λάθη που κάναμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Μακάρι να μπει σφήνα στους δύο μεγάλους, ώστε να έχουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικό και καλύτερο πρωτάθλημα.

Βαθμολογικά σίγουρα και στο ψυχολογικό κομμάτι αν δεν είσαι έτοιμος 100% από το πρώτο δευτερόλεπτο, να βάλεις το σώμα σου σε οποιοδήποτε αντίπαλο δεν είναι εύκολο. Γνωρίζουμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και ιδιαίτερα όταν δεν είσαι ψυχολογικά και πνευματικά έτοιμος, τότε αυτονόητα και σωματικά δεν θα είσαι σε ετοιμότητα. Αυτά συμβαίνουν. Ιδιαίτερα σε εμάς που δεν έχουμε μια ομάδα με έμπειρους αμερικάνους που να έχουν παίξει στην Ευρώπη. Και πάλι όμως δεν θα κρίνω τα παιδιά από αυτό το παιχνίδι. Έχουν κάνει τόσα και τόσα για την ομάδα. Το θεωρώ άδικο. Τουλάχιστον από την πλευρά μου».

Από την πλευρά των παικτών ο Γιάννης Μολφέτας είπε: “Νομίζω ότι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Παίξαμε χωρίς συγκέντρωση. Δεν βγάλαμε καθόλου ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Παίξαμε χωρίς πάθος. Αυτό το παιχνίδι δεν αμαυρώνει την μέχρι τώρα πορεία μας. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για τη σημερινή εμφάνιση. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…