Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν υπάρχει φαβορί”

“Δεν υπάρχει φαβορί”

athinaiou aek

athinaiou-aek

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο το μεσημέρι (29/3, 13:00) τον Άρη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την τετράδα της κανονικής περιόδου. Ο Γιάννης Αθηναίου, ανανεώνοντας το blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση, πλέκοντας, παράλληλα, το εγκώμιο της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Φίλες και φίλοι,

Η ομάδα μας δίνει έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα αύριο Κυριακή, καθώς κρίνεται η θέση μας στην τετράδα στην κανονική περίοδο. Γι’ αυτό και θέλουμε όσο ποτέ τον κόσμο δίπλα μας.

Παίζουμε με τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται σε υψηλή θέση, άρα εκ των προτέρων ο αγώνας έχει χαρακτηριστικά ντέρμπι. Για μας αποτελεί κίνητρο ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης.

Ο Άρης είναι μια καλή και δουλεμένη ομάδα, που έχει αρχές στο παιχνίδι της. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω στα δυνατά της σημεία και να είμαστε πανέτοιμοι την κατάλληλη ώρα. Δεν ξεχνάμε, ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, στη Θεσσαλονίκη, είχαμε χάσει. Κι αυτό το γεγονός αποτελεί για μας ένα έξτρα κίνητρο. Είναι απαιτητή ανάγκη, οι οπαδοί μας, που είναι πάντα ο «έκτος παίκτης» μας, να σπεύσουν στο ΟΑΚΑ και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον πρώτο αυτό μικρό στόχο μας.

Η βαθμολογική θέση του Άρη φανερώνει, ότι στον αγώνα δεν υπάρχει φαβορί. Ανεξάρτητα απ’ αυτό εμείς ως ΑΕΚ θα κάνουμε τα πάντα, όπως σε κάθε αγώνα, για να φτάσουμε στη νίκη. Καλό είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους και βήμα-βήμα να προχωράμε.

Σας ευχαριστώ

Γιάννης Αθηναίου”

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…