Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν είναι μόνο ο Σπανούλης”

“Δεν είναι μόνο ο Σπανούλης”

Begic dunston

Begic-dunston

Η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχεται την Παρασκευή (20/3) τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα και στοχεύει μόνο στη νίκη, η οποία θα τη διατηρήσει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Μίρτζα Μπέγκιτς, μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, ξεκαθάρισε πως η απουσία του Σπανούλη είναι σημαντική, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι παίκτες-απειλές για τους Βάσκους.

“Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό για εμάς ώστε να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. η απουσία του Σπανούλη είναι πολύ σημαντική γι’ αυτούς επειδή είναι ηγέτης όμως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του. Προετοιμαζόμαστε σαν να επρόκειτο να αγωνιστεί“, ανέφερε ο Σλοβένος σέντερ και πρόσθεσε:

“Είναι πολύ πιο εύκολο να αγωνιζόμαστε στην Fernando Buesa Arena. Φαίνεται πως στην έδρα μας είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι. Παίζουμε καλά για 40 λεπτά και μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο με τη στήριξη των φιλάθλων μας. Έχω έξτρα κίνητρο να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στο πιο υψηλό επίπεδο. Δεν έκανα καλή χρονιά στον Ολυμπιακό, λόγω τραυματισμών. Από ‘κει και πέρα, είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Πρέπει πάντα να είμαστε αισιόδοξοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…