Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Χρόνια πολλά Σωτήρη

Χρόνια πολλά Σωτήρη

Ο Αριστείδης γράφει για τον Νίκο

zavlanos-koromilas

Ήταν πέρυσι, στο πλαίσιο της Α2 κατηγορίας, που ο Φιλαθλητικός υποδέχθηκε την Αγία Παρασκευή. Το ότι διαμαρτύρονται αντίπαλοι του Φιλαθλητικού για τη διαιτησία, είναι πιο συνηθισμένο φαινόμενο κι από τις βροχερές ημέρες στο Λονδίνο, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. Σ’ εκείνο το παιχνίδι έγιναν… πολύ όμορφα πράγματα.

Η ΚΑΠ έφτιαξε βίντεο, το οποίο όχι μόνο εξέθετε τους διαιτητές, αλλά χρησιμοποιήθηκε από τον Κώστα Κορομηλά ως ενδεικτικό λάθος αποφάσεων, σε σειρά σεμιναρίων διαιτησίας. ΟΚ, έγινε, πάμε παρακάτω. Ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο παιχνίδι είναι που οι διαιτητές δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Φυσικά και δεν τιμωρήθηκαν, γιατί θα ήταν τουλάχιστον υπερβολικό να ζητήσει κανείς την τιμωρία διαιτητών, που σφύριξαν αγώνα του Φιλαθλητικού.

Την Κυριακή η Αγία Παρασκευή υποδέχθηκε τον Φιλαθλητικό. Και πάλι είχαμε έντονα παράπονα των ανθρώπων της ΚΑΠ από τους “γκρίζους“. Σύμπτωση; Και στα δύο παιχνίδια ένας εκ των διαιτητών ήταν ο Σωτήρης Διμπινούδης. Διαιτητής, ο οποίος “τιμήθηκε” (καλώς) με τη συμμετοχή του στο φάιναλ φορ γυναικών.

Πώς γίνεται δύο διαφορετικές χρονιές, να σφυρίζει το ίδιο ζευγάρι και στις δύο περιπτώσεις να έχει φριχτά παράπονα ο ένας; Σύμπτωση, φυσικά.

Επειδή η ΚΕΔ/ΕΟΚ προσέχει τις λεπτομέρειες (εδώ γελάνε) δεν έχουν παρά να τον βάλουν και του χρόνου σ’ ένα εκ των δύο αγώνων των δύο ομάδων (αν συνυπάρχουν στην ίδια κατηγορία). Κι όχι μόνο αυτό, αλλά να πάμε και τούρτα στο γήπεδο, να του κάνουμε “πάρτι έκπληξη“, να του τραγουδήσουμε το happy birthday.

Ωραία πράγματα, δεν συμφωνείτε; Δεν περιμένω, βεβαίως, από αυτήν την ΚΕΔ να ασχοληθεί με τέτοια θέματα. Θα περίμενα αν δεν γνώριζα τον τρόπο που σκέπτονται. Αυτό που περιμένω είναι την αλλαγή της (δια του νόμου), ώστε να σταματήσουν οι συμπτώσεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βαγγέλη Λιόλιο είσαι περήφανος για το έργο σου;

Νέα (σκληρή) ανακοίνωση από Φασούλα για Λιόλιο. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε άλ…