Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Χωρίς 4 στην Πυλαία

Χωρίς 4 στην Πυλαία

spanoulis hall trikala osfp

spanoulis-hall-trikala-osfp

Ο Ολυμπιακός μετά την απρόσμενη ήττα από την Φενέρμπαχτσε θέλει να επικεντρωθεί στην αναμέτρηση της Δευτέρας (16/03) με τον ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική της Α1.

Η προπόνηση του Σαββάτου, η οποία έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς, είχε αρκετούς απόντες. Εκτός προγράμματος έμειναν οι Βασίλης Σπανούλης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Δημήτρης Κατσίβελης. Οι τέσσερις από τους πέντε απόντες θα απουσιάσουν και από την αναμέτρηση της Δευτέρας. Επομένως στο παιχνίδι με τον “Δικέφαλο του Βορρά” θα απουσιάσουν οι Βασίλης Σπανούλης, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Δημήτρης Κατσίβελης.

Το καλό για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι ότι θα έχει στην διάθεση του τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος θα μπει στις προπονήσεις την Κυριακή (15/03) και θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή στην Θεσσαλονίκη.

Τώρα, όσον αφορά τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του (μερική ρήξη έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο) και πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …