Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Αξίζουν συγχαρητήρια”

“Αξίζουν συγχαρητήρια”

chougaz panionios

chougaz-panionios

Ο Πανιώνιος γνώρισε μία ακόμη ήττα από τον Άρη (67-63) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο τεχνικός των “κυανέρυθρων”, Κρις Χουγκάζ, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που καταβάλλουν, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Γκίνγιαρντ.

“Εστιάσαμε σε δύο τομείς για αυτό το παιχνίδι, στα επιθετικά ριμπάουντ του Άρη και στην ασφαλή μεταφορά της μπάλας στην επίθεση. Οι παίκτες μου προσπαθούν πολύ. Είναι δύσκολο το γεγονός ότι πάιζουν με την πλάτη στον τοίχο συνέχεια. Αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κάνουν ότι μπορούν. Παλεύουν για τη νίκη και την αξιοπρέπεια τόσο τη δικιά μας όσο και του συλλόγου. Στο Β’ ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια, πήραμε πράγματα από τη σύνθετη άμυνα που χρησιμοποιήσαμε. Μειώσαμε και τα λάθη στην επίθεση και βελτιώσαμε εικόνα. Ο Άρης δουλεύει πολύ σωστά”.

Για τον Γκίνγιαρντ και την απουσία του τόνισε: “Ο παίκτης είναι πολύ καλός, προτάθηκε και επιλέχθηκε. Κάποια νομικά κολλήματα που προέκυψαν την τελευταία εβδομάδα, σχετικά με παίκτες που μπήκαν στη λίστα τραυματιών. Αυτό το μάθαμε ενώ ταξίδευε ο πάικτης. Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες κυρίως από την πλευρά των ανθρώπων που τον εκπροσωπούν. Μας έλειψε και ο Ταπούτος που μαζί με τον Γκίνγιαρντ είναι δύο παίκτες έμπειροι που θα μας έδιναν λύσεις. Η ομάδα είναι στην τελευταία θέση από την αρχή του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε με 6-7 ήττες, είναι και μία ομάδα που δεν φτιάχτηκε από νωρίς με πολλές αλλάγές παικτών κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει ηρεμία και οι ατυχίες που είχαμε είναι πολλές, αυτά δεν μας έχουν αφήσει να ξεκολλήσουμε από εκεί που είμαστε. Οι πάικτες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν γιατί αυτό ορίζει η προσωπικότητα τους, είναι επαγελματίες και φοράνε φανέλα με ιστορία”

Ο Τάσος Σπυρόπουλος ανέφερε: “Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, βελτιωθήκαμε στο δεύτερο, προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να μειώσουμε την διαφορά και να διεκδικήσουμε την νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…