Κεντρική Basket League Άρης “Απαραίτητη η εντός έδρας νίκη”

“Απαραίτητη η εντός έδρας νίκη”

vezenkof

vezenkof

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (21/3) τον ουραγό Πανιώνιο και δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του από τη νίκη, η οποία θα τον διατηρήσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ανανεώνοντας το blog στον ΕΣΑΚΕ, ξεκαθάρισε πως οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, ώστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Καλησπέρα σε όλους

Για μας ήταν μία εβδομάδα ανασύνταξης μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Για να μη γίνω γραφικός, δε θα ασχοληθώ άλλο με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου. Απλά θα αναφέρω ότι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Τώρα αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο στην έδρα μας. Μία ομάδα η οποία έχει ταλέντο στο ρόστερ της, το οποίο δεν αντικατοπτρίζεται από τη βαθμολογική θέση της. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να πάρουμε μία απαραίτητη εντός έδρας νίκη, η οποία θα μας επιστρέψει να κοιτάξουμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Μέσα στην εβδομάδα αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών, με κυριότερο αυτό του Κώστα Χαρίση, όμως έχουμε το βάθος για να καλύψουμε οποιαδήποτε απώλεια έχουμε στο ρόστερ μας.

Ελπίζουμε ο κόσμος να δώσει μαζικά το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Η σεζόν μπαίνει στο πιο κρίσιμο σημείο της και θα μας δώσει μεγάλη ώθηση αν από δω και πέρα παίζουμε συνεχώς σε ένα γεμάτο γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% για να κάνουμε το καθήκον μας και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας.

Καταλήγοντας, θέλω να εξάρω τη συνεργασία της ΚΑΕ Άρης με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης για τη συγκέντρωση φαρμάκων για τους ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα προμηθευτούν. Κάθε τέτοια κίνηση προς όφελος των συνανθρώπων μας είναι πολύ σημαντική και ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί, φέρνοντας στο γήπεδο φάρμακα που δε χρειάζεται.

Σας περιμένουμε στο “Nick Galis Hall”

Χαιρετισμούς σε όλους

Αλέξανδρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…