Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ανανέωσε ο Τσόχλας

Ανανέωσε ο Τσόχλας

chrisikopoulos-tsochlas

Παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι το 2017 θα συνεχίσει να είναι ο Απόλλωνας Τσόχλας, όπως ανακοίνωσε η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ. Η επισημοποίηση της επέκτασης της συμφωνίας των δύο πλευρών θα επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες με τις υπογραφές των συμβολαίων.

Ο ίδιος, εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίηση του που θα συνεχίσει να βρίσκεται στην “οικογένεια” του ΠΑΟΚ: “Μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο ΠΑΟΚ, ο προπονητής μου και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, με τους οποίους πήραμε μία απόφαση για την επέκταση της συνεργασίας μας.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη οικογένεια, μία πολύ σοβαρή ομάδα, έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για το σήμερα και το αύριο και μόνο ικανοποιημένος μπορώ να δηλώσω που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας. Εύχομαι να είμαι υγιής, όπως και όλοι μας στην ομάδα και με την δουλειά μας και θετική σκέψη να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχει και η διάθεση και οι ικανότητες, αλλά και οι προοπτικές…”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Απόλλωνα Τσόχλα για δύο ακόμη χρόνια. Η επισημοποίηση της συμφωνίας θα γίνει τις προσεχείς ημέρες με την υπογραφή των συμβολαίων και την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι και το τέλος της σεζόν 2016-17.

Η διατήρηση ενός πολύ σημαντικού, ενεργού και ποιοτικού κορμού της ομάδας, είναι ένα από τα βασικά συστατικά στοιχεία των προσπαθειών που γίνονται στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και η παρουσία του Απόλλωνα Τσόχλα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι η δεύτερη κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση μετά την ενεργοποίηση και του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του Κώστα Χαραλαμπίδη. Και έπεται συνέχεια…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις για την ερχόμενη σεζόν. Η εκδήλωση πραγματοπ…