Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Άλλο παιχνίδι”

“Άλλο παιχνίδι”

Cheilaris Rethimno

Cheilaris-Rethimno

Το Ρέθυμνο, θέλει να επιστέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής, το Σάββατο (14/03) με τον Πανελευσινιακό στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” για την 20η αγωνιστική της Α1.

Ο νεαρός φόργουορντ της ομάδας του Ρεθύμνου, Δημήτρης Χείλαρης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την αναμέτρηση του Σαββάτου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι σημαντικό για την είσοδο στα πλέι οφ, ενώ χαρακτήρισε την ομάδα του Πανελευσινιακού επικίνδυνη.

Αναλυτικά:
Το παιχνίδι που έρχεται είναι πολύ σημαντικό. Παίζουμε στην έδρα μας και αν θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ θα πρέπει να το κερδίσουμε. Έχουμε ακόμα 7 τελικούς μπροστά μας, στους οποίους θα πρέπει να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Το “κλειδί” κατά την γνώμη μου στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η ατομική και ομαδική άμυνα αλλά και το γρήγορο παιχνίδι, στο οποίο είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες. Αν η ομάδα παίξει καλή επιθετική άμυνα και ελέγξουμε τον ρυθμό, μετά όλα θα έρθουν.

Ο Πανελευσινιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και το ότι βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση και ψάχνει νίκες την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Έχει μεγάλο κίνητρο επειδή θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη σοβαρότητα γιατί με την προσθήκη καινούριων παικτών έχει δυναμώσει αισθητά. Άλλο το παιχνίδι του πρώτου γύρου, άλλο αυτό. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίζουμε σαν το κάθε ματς να είναι το τελευταίο. Όταν παίζεις έτσι δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα.

Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, να έρθει στο γήπεδο και να γίνει ο 6ος παίκτης. Μας στηρίζει από την αρχή της σεζόν και τον θέλουμε κοντά μας για να πάμε μαζί στα πλέι οφ. Έρχονται 7 παιχνίδια τελικοί και χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…