Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αφιέρωμα στον “φονιά”

Αφιέρωμα στον “φονιά”

slaughter pao

slaughter-pao

Είναι “ψυχρός” εκτελεστής και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ειδικότερα στο ΟΑΚΑ. Σκοράρει από μέση και μακρινή απόσταση και αποτελεί ένα από τα βαρόμετρα του “τριφυλλιού” στην επίθεση. Ο λόγος, φυσικά, για τον Έι Τζέι Σλότερ, τον απόφοιτο του Ουέστερν Κεντάκι, ο οποίος ξεσήκωνε τη Diddle Arena στα φοιτητικά του χρόνια.

Στην ιστοσελίδα των φοιτητών του κολεγίου φιλοξενήθηκε αφιέρωμα για τον Αμερικανό γκαρντ του Παναθηναϊκού με αφορμή το παιχνίδι του “τριφυλλιού” στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι την περασμένη εβδόμαδα. Το αφιέρωμα το έκανε φοιτητής του κολεγίου, ο οποίος μένει μόνιμα στο Τελ Αβίβ.

“Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ήξερα ότι η άμυνα θα ήταν σκληρή πάνω μου, από το πρώτο ματς. Τότε είχα κάνει ένα καλό ματς εναντίον τους και ήξερα ότι απόψε θα με παίξουν πολύ σκληρά. Δημιούργησαν κάνα δυο παγίδες στο πικ εν ρολ. Ήταν δύσκολα για μένα και δεν ήμουνα και εύστοχος”, ανέφερε αρχικά ο Σλότερ για τη μέτρια εμφάνιση του στο Τελ Αβίβ, ενώ για την “καυτή” έδρα των Ισραηλινών σχολίασε:

“Αυτό είναι κάτι το τυπικό στην Ευρωλίγκα. Μπορείτε να δείτε τέτοιο κόσμο όλη την ώρα. Γι’ αυτό δεν θα έλεγα πως είναι παράγοντας που έκρινε το αποτέλεσμα. Ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε καλά απόψε, απλώς ήταν απότομο”.

slaughter-pao

Ο Σλότερ έκανε και μία αναδρομή στο παρελθόν. “Θυμάμαι όλες τις στιγμές στο NCAA. Υπάρχουν στιγμές που θα έχω πάντα μέσα στο μυαλό μου”, ανέφερε ο 28χρονος γκαρντ και πρόσθεσε:

“Προσπαθώ να παρακολουθώ παιχνίδια στα οποία δεν χρειάζεται να ξενυχτήσω για να τα δω. Επίσης τα Σαββατοκύριακα μιλάω με τα παιδιά εκεί και τον κόουτς Χάρπερ. Θέλω οπωσδήποτε να δω από κοντά κάποια στιγμή ένα ματς στη Diddle Arena“.

Όσον αφορά το μέλλον του, σχολίασε: “Έχω κάποιες επιλογές για την επόμενη σεζόν. Θα τις ζυγίσω και θα δω τι θα συμβεί το καλοκαίρι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…