Κεντρική Basket League Κολοσσός “Αδικημένοι και οργισμένοι”

“Αδικημένοι και οργισμένοι”

kolossos-apollon

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή να δικαιώσει τον Απόλλωνα Πάτρας και να του δώσει τη νίκη στα χαρτιά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους ανθρώπους του Κολοσσού Ρόδου. Η διοίκηση των “θαλασσί” εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τόνισε πως η ομάδα αισθάνεται αδικημένη και οργισμένη και κατέστησε σαφές πως θα ασκήσει κάθε ένδικο μέσο για να δικαιωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Από τα πλέον απογοητευτικά φαινόμενα του σύγχρονου αθλητισμού είναι, αλλιώς να διαμορφώνεται το αποτέλεσμα ενός αγώνα υπό κανονικές συνθήκες και αλλιώς να καταλήγει τελικά με έξωθεν παρεμβάσεις ή αποφάσεις. Ο Κολοσσός H Hotels κέρδισε πανάξια εντός γηπέδου τον Απόλλωνα Πάτρας και μια καθαρή φάση που μεταδόθηκε και τηλεοπτικά, μετατράπηκε σε αμφισβητούμενη, για να αλλάξει χέρια το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναμένουμε το σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή για να ασκήσουμε κάθε ένδικο μέσο για τη δικαίωση του σωματείου. Αισθανόμαστε αδικημένοι και είμαστε οργισμένοι. Ένας αγώνας διαφήμιση για το μπάσκετ που κερδήθηκε καθαρά στο γήπεδο, αυτονόητα για ορισμένους επιδικάσθηκε εξωαγωνιστικά και μάλιστα με ”καθυστέρηση”.

Για μας το μόνο “αυτονόητο” είναι ότι δεν θα αφήσουμε ποτέ να επιβουλευτεί κανένας τον ιδρώτα των αθλητών μας και το ότι θα προστατεύσουμε το δίκιο της ομάδας μας με κάθε νόμιμο τρόπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Καντζούρης – «Στόχος μας να γίνουμε ομάδα»

Ο Ηλίας Κατζούρης, μίλησε στον Over FM και την Λένα Καραλή για την προετοιμασία του Κολοσσ…