Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “100% συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ”

“100% συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ”

vetoulas

 

vetoulas

Ο Απόλλωνας ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 46-68, για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο τεχνικός των “Φρουρών της Αχαΐας”, Νίκος Βετούλας, τόνισε πως η απουσία των βασικών παικτών της ομάδας του, ήταν ο λόγος της άσχημης εμφάνισης και πως θα πρέπει να εμφανιστούν 100% συγκεντρωμένοι στον τελικό Κυπέλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Από το πρώτο δευτερόλεπτο μπήκε δυνατά. Είμαστε σε μια περίοδο που έχουμε τραυματισμούς. Δεν είχαμε τις λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τον Σιγκούνα στον τρόπο του παιχνιδιού μας”.

Για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναικό και για το ότι ο Απόλλωνας δεν είχε καλές επιλογές επιθετικά στο ματς με τον ΠΑΟΚ: “Πρέπει να έχουμε μια ολόκληρη προπονητική εβδομάδα. Εχουμε τον τελικό, είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Από την στιγμή που λείπει ο Γκάλογουει που είναι δημιουργός της ομάδας και ο Πεν, είναι λογικό να πηγαίνουμε σε ανορθόδοξες επιθέσεις”.

Για το τι “κρατά” από το ματς: “Την παρουσία του Νιφόρα, του Σιγκούνα και του Γοργόνη στο τέλος. Αν σου λείπουν βασικοί παίκες είναι πρόβλημα. Ελπίζουμε ο Πεν να μπει από την Δευτέρα, για τον Γκάλογουει δεν ξέρουμε ακόμη. Ο Αντωνάκης ίσως από Δευτέρα”.

Από πλευράς παικτών ο Γιάννης Γεωργαλλής είπε: “Δεν ανταποκριθήκαμε στο ματς. Είχαμε άσχημη εικόνα και συνεχίζουμε για ένα ιστορικής σημασίας ματς για εμάς (σ.σ. τον τελικό Κυπέλλου). Θέλουμε να πάμε για ό,τι το καλύτερο στο ΟΑΚΑ. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι δικαιολογία είναι οι τραυματισμοί”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…