Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ζητούμενο η καλή εμφάνιση

Ζητούμενο η καλή εμφάνιση

skourtopoulos

skourtopoulos

Δύσκολο έργο περιμένει το Ρέθυμνο στη 18η αγωνιστική της Basket League, καθώς θα υποδεχτεί την Κυριακή (1/3) τον Παναθηναϊκό. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνιζε πως ζητούμενο για την κρητική ομάδα είναι η καλή εμφάνιση και όχι το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας που μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτό το ματς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε ωραίο μπάσκετ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.

Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου είναι να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά γιατί αυτό είναι που χρειάζεσαι απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Έχουμε ετοιμάσει αρκετά πράγματα και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και καταφέρουμε να τα εφαρμόσουμε στο γήπεδο νομίζω ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση, η οποία είναι το ζητούμενο για μας.

Θέλουμε τον κόσμο πάντα κοντά μας, έτσι και στο παιχνίδι αυτό θέλουμε να μας βοηθήσει και από την μεριά μας να τους χαρίσουμε μία καλή εμφάνιση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…