Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών ”Ξεπεράσαμε τα προβλήματα”

”Ξεπεράσαμε τα προβλήματα”

giannis georgallis apollon

giannis-georgallis-apollon

Το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, εγκαινίασε ο Γιάννης Γεωργαλής. Ο παίχτης του Απόλλωνα, μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, αλλά και για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στην Περιβόλα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

”Στο τελευταίο παιχνίδι πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό δεν παρουσιάσαμε την εικόνα που θέλαμε, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο όπως κάναμε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Δυστυχώς για εμάς ο Ολυμπιακός ήλθε πολύ καλά προετοιμασμένος και με την εκπληκτική άμυνα που έπαιξε κατάφερε να μας αποσυντονίσει. Εμείς δεν αντιδράσαμε και δεν δείξαμε στο γήπεδο την εικόνα που θέλαμε. Αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα για τα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας μέσα στον επόμενο μήνα. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί στη συνέχεια.

Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε παραπάνω μέρες για προπόνηση. Ο κόουτς Νίκος Βετούλας δούλεψε πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού μας που πρέπει να βελτιώσουμε.

Στα απρόοπτα ήταν ο τραυματισμός του αρχηγού μας Νίκου Αργυρόπουλου, ο οποίος δεν θα είναι μαζί μας στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, και του Ανδρέα Πελεκούδα. Δεν έλειψαν και μικρότερα ζητήματα, τα οποία αν προστεθούν όλα μαζί μας δημιουργούν πρόβλημα. Οφείλουμε όμως να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα αυτοί που είμαστε παρόντες και να προσπαθήσουμε να φέρουμε τη νίκη από την Ελευσίνα.

Το σωστό είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Πανελευσινιακό. Ο αντίπαλός μας καίγεται για να πάρει το παιχνίδι γιατί βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Νομίζω ότι η πίεση και το άγχος είναι στην Ελευσίνα. Εμείς θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, να επιβάλουμε το ρυθμό μας σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε λάβει από το κόουτς και να φύγουμε με τη νίκη.

Βλέπουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό στις θέσεις κάτω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αυτό κάνει το πρωτάθλημα συναρπαστικό, αλλά σου στερεί τη σιγουριά της έγκαιρης παραμονής στην κατηγορία ή της οκτάδας. Μπορεί να αδικείται η Ελευσίνα από τη βαθμολογική της θέση. Όμως αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάει. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να επιβάλουμε το ρυθμό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…