Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ξέφυγε η κατάσταση στη Ν. Σμύρνη

Ξέφυγε η κατάσταση στη Ν. Σμύρνη

astinomia mat

astinomia-mat

Έντονες ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στα πέριξ του γηπέδου της “Αρτάκη” ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του Πανιωνίου, όπως σας ενημερώσαμε πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης (“Χαμός στη Νέα Σμύρνη”).

Όλα ξεκίνησαν όταν περισσότεροι από 100 οπαδοί της ΑΕΚ, χωρίς να φοράνε διακριτικά της ομάδας του, προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο, ενώ μόνο λίγοι εξ αυτών διέθεταν εισιτήριο. Οι Αρχές δεν επέτρεψαν την είσοδό τους στο κλειστό, λόγω της απαγόρευσης της μετακίνησης οπαδών, ωστόσο, η παρουσία τους ήταν αρκετή για να ρίξει το απαιτούμενο λάδι στη… φωτιά!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ συναντήθηκαν με αυτούς του Πανιωνίου στη διασταύρωση Εθνικής Στέγης και Νικομηδείας και μάλιστα ορισμένοι υποστηρίζουν ότι υπήρχαν κρυμμένα οπαδοί των “κιτρινόμαυρων” οι οποίοι ήταν καλά οπλισμένοι και η σύρραξη ξεκίνησε.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο Χρήστος Δάρας διαγνώστηκε και έγκαυμα σε έναν οπαδό, γεγονός που σημαίνει ότι η σύρραξη ήταν εκτός ορίων και τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Την ώρα που πήγαινα στο γήπεδο, με ειδοποίησαν από το Ιατρικό Κέντρο ότι υπήρχαν τραυματίες. Επέστρεψα στο νοσοκομείο, περιποιήθηκα μαζί με τους συναδέλφους τα τραύματά τους, έγινε ό, τι έπρεπε να γίνει και μετά πήγα στο γήπεδο. Ένας οπαδός του Πανιωνίου διακομίστηκε με έγκαυμα, αλλά όχι μεγάλου βαθμού και δεν χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο”.

Συνολικά, οι τραυματίες ήταν επτά και δύο από αυτούς είναι με μεγαλύτερο πρόβλημα. Σχολιάζοντας τα συγκεκριμένα περιστατικά, ο κ. Δάρας επισήμανε: “Ο ένας είχε θλαστικά τραύματα κεφάλι, στα πλευρά και στο χέρι. Του προσφέρθηκαν ο πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.Ένας άλλος ήταν πιο βαριά, με βαθιά θλαστικά τραύματα στον γλουτό και κάτω από τα πλευρά. Δεν γνωρίζω από τί προκλήθηκαν αυτά”.

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …