Κεντρική Ασίστ Shadow Βρεθείτε στο music video του Avicii

Βρεθείτε στο music video του Avicii

alcatel-avicii

Είστε fan του Αvicii;

Για εσάς λοιπόν η ALCATEL ONETOUCH τρέχει Έναν μοναδικό μουσικό διαγωνισμό στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον διεθνούς φήμης DJ.

Οι θαυμαστές του Σουηδού, βραβευμένου με Grammy, DJ, δημιουργό των παγκόσμιων επιτυχιών “Wake me up“, “Bromance” και “Levels“, μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο επίσημο music video των fans του για ένα από τα καινούρια του τραγούδια!

Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού, ο οποίος έχει την ονομασία “Create with Avicii“, ανέβηκε από σήμερα (www.alcatelonetouchxavicii.com) και μπορείτε να την επισκεφθείτε για περαιτέρω λεπτομέρειες ενώ ολοκληρώνεται στις 20 Μαρτίου 2015, έχοντας ξεκινήσει από τις 9 Φεβρουαρίου.

Ο ίδιος ο Avicii, που είναι ο πρεσβευτής για τις σειρές ΗERO & IDOL, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για η συνεργασία του με την διεθνώς αναπτυσσόμενη εταιρία κατασκευής κινητών τηλεφώνων: “Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την ALCATEL ONETOUCH καθώς την συνθέτουν η τελειότητα στον σχεδιασμό και η συνεχής εξέλιξη!”.

Από την πλευρά του, ο CEO της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής κινητών τηλεφώνων, Νταν Ντέρι, υπογράμμισε:  “Οι σειρές HERO & IDOL συνδυάζουν προηγμένες λειτουργίες πολυμέσων, στυλ και τη δημιουργικότητα, καθιστώντας τα τέλεια εργαλεία τόσο για τη δουλειά όσο και το παιχνίδι! Έτσι, βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη στο πρόσωπο του Avicii, ο οποίος ήταν σε θέση να αναμείξει διαφορετικές ηλικίες & κουλτούρες για να δημιουργήσει κάτι εντελώς νέο”.

Οι κανόνες

Στο νέο του single “The Nights”, o Avicii μιλάει για την σπουδαιότητα του να ζει κάποιος τη στιγμή. Οι θαυμαστές του μπορούν να τον ακολουθήσουν, δημιουργώντας ένα 3λεπτο video με πρωταγωνιστές τους ίδιους και αναρτώντας το, στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Οι συμμετοχές που θα ψηφιστούν περισσότερο, θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο τελικό video των fans του Avicii.

Σχετικά με την ALCATEL ONETOUCH

Η ALCATEL ONETOUCH σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται διεθνώς ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο κινητών προϊόντων και προϊόντων Internet που δημιουργήθηκαν ώστε να είναι εξίσου μοναδικά με τα άτομα που τα χρησιμοποιούν.

Ως ένας από τους δέκα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, η ALCATEL ONE TOUCH διευκολύνει την πρόσβαση στο φορητό τρόπο ζωής, προσφέροντας εύχρηστες συσκευές γεμάτες χρώμα και εξοπλισμένες με την τεχνολογία που χρειάζονται οι άνθρωποι σε προσιτές τιμές.

Η ALCATEL ONE TOUCH είναι επωνυμία της TCL Communication, μιας εταιρείας εισηγμένης στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ (2618.HK) και τμήμα της TCL Corporation, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.alcatelonetouch.com/gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…