Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Βραβεύονται οι NBAερς

Βραβεύονται οι NBAερς

katsikaris kalathis filiko

katsikaris-kalathis-filiko

Το απόγευμα της Πέμπτης θα βραβευτούν οι τέσσερις ΝΒΑερς και η ΕΟΚ σε εκδήλωση στο ελληνικό προξενείο της Νέας Υόρκης, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Το παρών στην εκδήλωση θα δώσει και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, που θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους Έλληνες που αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Με προορισμό τη Νέα Υόρκη ταξιδεύουν ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Φώτης Κατσικάρης. Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης αναχώρησε με τον Νίκο Φιλίππου από την Αθήνα και ο Φώτης Κατσικάρης από το Μπιλμπάο, ενώ ο Παναγιώτης Φασούλας βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη.

Θα παραστούν σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί από το ελληνικό προξενείο, προκειμένου να τιμηθούν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης και Κώστας Κουφός, αλλά και η ΕΟΚ για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει και συμμετοχή στο All Star Weekend, το οποίο φιλοξενείται στο ”μεγάλο μήλο” 13-15 Φεβρουαρίου, ενώ ο Φώτης Κατσικάρης θα λάβει μέρος στο προπονητικό καμπ Basketball without Borders.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 12 Φεβρουαρίου (19.00, τοπική ώρα). Θα είναι μία ακόμη ευκαιρία να συζητήσουν ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης και οι άνθρωποι της ΕΟΚ με τους Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…