Κεντρική Basket League Άρης Βαθιά ανάσα για την ΚΑΕ

Βαθιά ανάσα για την ΚΑΕ

aris kosmos

aris-kosmos

Ο Άρης πήρε μια βαθιά ”ανάσα” στην προσπάθεια που κάνει η ΚΑΕ, για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Η διοίκηση των ”κιτρινόμαυρων” με ανακοίνωση που εξέδωσε, ανακοινώνει ότι ένα ακόμα οικονομικό βάρος αφαιρέθηκε από την ”πλάτη” της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Η KAE Άρης ανακοινώνει ότι ένα ακόμα οικονομικό βάρος αφαιρέθηκε από την ”πλάτη” της ομάδας.

Οι κ.κ. Ντίμης Παπαϊωάννου, Αλέξης Αντωνιάδης, Ηλίας Πόππης, Γαρμπής Τουρσουτζιάν και Σπύρος Πουλιτσίδης ξόφλησαν το δάνειο που είχε πάρει η ΚΑΕ Άρης από την Τράπεζα Πειραιώς. Πρόκειται για ένα ποσό της τάξης των 280.000 ευρώ, το οποίο αφαιρείται από το συνολικό χρέος του Άρη.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Άρης ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία απεμπλοκής του κ. Τάκη Γεωργούλη ως εγγυητή του δεύτερου δανείου της ΚΑΕ και του επιστράφηκαν τα χρήματα της εγγύησής του. Το εν λόγω δάνειο, στο οποίο εγγυητής ήταν επίσης ο κ. Σωτήρης Κιοσέλογλου, πλέον έχει ενήμερο υπόλοιπο 35.000 ευρώ, το οποίο είναι διακανονισμένο έως το τέλος του 2016.

Έτσι, οι συνολικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ Άρης προς τις τράπεζες, από 420.000 ευρώ που ήταν το 2012, έχουν πέσει στις 35.000 ευρώ. Κάτι που αποτελεί μία βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει η ΚΑΕ για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας. Μία προσπάθεια που παρά τις δυσκολίες συνεχίζεται καθημερινά και η επιτυχής ολοκλήρωσή της εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό στόχο του Άρη, ώστε να ξαναφτάσει η ομάδα εκεί που ο κόσμος της την είχε συνηθίσει στο παρελθόν και την ονειρεύεται για το μέλλον.

Η ΚΑΕ Άρης θέλει να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην παραπάνω εξέλιξη, για τη βοήθειά τους στη δύσκολη καμπή που βρίσκεται η ομάδα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…