Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Βασίλισσα” ξανά…”

“Βασίλισσα” ξανά…”

politarchou aek kolossos

politarchou-aek-kolossos

Το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει (16/02) και άπαντες στο “στρατόπεδο” της ΑΕΚ αδημονούν για το αθηναϊκό ντέρμπι, ευελπιστώντας πως θα καταφέρουν να αποδώσουν πολύ καλύτερα από το ματς του πρώτου γύρου ώστε να διεκδικήσουν το ροζ φύλλο.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι, ανέλυσε τα στοιχεία που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του ενώ υποστήριξε πως το νέο σάιτ της “Ένωσης” αποτελεί ακόμα μια ενέργεια στο πλαίσιο της επαναφοράς της ομάδας στην ελίτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά. Εμείς ερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες και θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μας. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη.

Σίγουρα, για μας που παίξαμε και στην Β’ Εθνική με την ΑΕΚ, είναι μεγάλη χαρά το γεγονός ότι έχουμε την δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε τέτοιους αγώνες. Πλέον, έχουν καταλάβει όλοι ότι επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε κοντά μας τον κόσμο, ο οποίος περιμένει πολλά από την ομάδα”.

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Θα πρέπει να παίξουμε με μυαλό και καρδιά και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θεωρώ ότι η συγκέντρωση που θα δείξουμε στην άμυνα και το πάθος που θα βγάλουμε στο παρκέ και στα σαράντα λεπτά θα είναι σημαντικά για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας”.

Για το ανανεωμένο σάιτ της ΚΑΕ ΑΕΚ: “Αυτό που έχω να πω είναι ότι η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο σε όλα και ξαναγίνεται “Βασίλισσα” από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν ο κύριος Αγγελόπουλος και ο κύριος Αλεξίου, οι οποίοι θα κάνουν ξανά την ΑΕΚ “Βασίλισσα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…