Κεντρική Basket League Άρης “Τους κουράσαμε με την πίεση”

“Τους κουράσαμε με την πίεση”

priftis filiko aris

priftis-filiko-aris

Σπουδαίο διπλό πήρε το Σάββατο (28/02) το απόγευμα ο Άρης. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη επικράτησε της Κηφισιάς στο “Ζηρίνειο” με 79-65. Ο τεχνικός του Άρη στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε αρκετά ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, ενώ μίλησε και για την δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα στο σετ παιχνίδι. Το γεγονός ότι ένας από τους δυο επιθετικούς της πόλους (σ.σ Λιακόπουλος) απουσίαζε, δημιούργησε σε εμάς καλύτερες συνθήκες και να τους κουράσουμε με την πίεση. Η πίεση δεν αποτυπώθηκε στα λάθη του αντιπάλου, αλλά στο ποσοστό των σουτ τους.

Ο Μαυροειδής είναι ένας πολύ δύσκολος ψηλός που δημιουργεί προϋποθέσεις με πολλούς τρόπους για την ομάδα. Κάναμε καλή δουλειά στην αντιμετώπισή του. Σε καίρια σημεία ήμασταν εύστοχοι στα μακρινά σουτ. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη κι ο δεύτερος γύρος πολύ απαιτητικός“.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Τόρει Τόμας: “Ήταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δώσαμε μάχη και καταφέραμε να επικρατήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…