Κεντρική NBA “Θα έπαιζα και τσάμπα στο ΝΒΑ”
NBA

“Θα έπαιζα και τσάμπα στο ΝΒΑ”

antetokoumnpo

antetokoumnpo

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να αγωνιστεί στο ΝΒΑ όπως και ο αδερφός του Γιάννης, ακόμα και να παίξει τσάμπα.

Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος ο Θανάσης, μιλώνας στο nypost.com. Ο Έλληνας φόργουορντ αρνήθηκε πρόταση 500.000 δολαρίων από ιταλική ομάδα το καλοκαίρι, για να αγωνιστεί στο NBDL με τη φανέλα των Ουέτσεστερ Νικς με 25.000 δολάρια και από εκεί να προσπαθήσει να κάνει το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ.

Ο Θανάσης πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ, με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στους Ντέλαγουεαρ 87ερς, όπου έκανε ρεκόρ καριέρας με 36 πόντους, αποδεικνύοντας πως εκτός από εξαιρετικός αμυντικός και ριμπάουντερ, είναι και καλός σκόρερ.

Οι Νικς έχουν χάσει κάθε στόχο στη φετινή χρονιά και περιμένουν πως και πως την ολοκλήρωση της. Πρόσφατα αποδέσμευσαν και τον Αμάρε Στουντεμάιρ και έτσι υπάρχει θέση ανοιχτή στο ρόστερ τους, στην οποία μπορεί να βρεθεί ο μεγάλος Αντετοκούνμπο.

Ο ίδιος τόνισε πως “το όνειρο μου είναι να παίξω στο ΝΒΑ και θα δώσω τα πάντα ώστε να το πραγματοποιήσω. Είμαι ένα παιδί, που δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά. Οι άνθρωποι, που με γνωρίζουν καλά, ξέρουν πως προτιμώ να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο, ακόμα και αν θα παίρνω τα ίδια λεφτά μ’ αυτά που παίρνω τώρα στο NBDL ή ακόμα και αν αγωνιζόμουν τσάμπα. Αυτός είμαι. Θεωρώ πως έχω βελτιωθεί αρκετά, πως κάθε μέρα είμαι καλύτερος. Ο αδερφός μου είναι περήφανος για μένα και ξέρει ότι πραγματικά δουλεύω σκληρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…