Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Στη μνήμη της Θύρας 7”

“Στη μνήμη της Θύρας 7”

sfairopoulos

sfairopoulos

Στα 21 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους πριν από ακριβώς 34 χρόνια αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος εξέφρασε και την ικανοποίησή του για την ενέργεια να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Σπύρος Καββαδάς.

Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος, ο Σφαιρόπουλος στάθηκε στη συγκέντρωση των παικτών του στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, ενώ αναφέρθηκε και σε ορισμένα κενά διαστήματα που είχε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Έπρεπε να δείξουμε ένα βαθμό ετοιμότητας μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο δώσαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Δείξαμε αρκετά καλή συγκέντρωση από την αρχή, επιβάλαμε το ρυθμό, πήραμε ένα ελαφρύ προβάδισμα και με την καλή άμυνα της τρίτης περιόδου κυρίως το προβάδισμα έγινε αρκετά μεγαλύτερο. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα κι αυτό είναι ένα κομμάτι που θα δούμε, αλλά η επικράτηση επί ενός καλά οργανωμένου αντιπάλου ήταν αρκετά καλά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Τώρα μένει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το ματς με τη Νίζνι”.

Για τη συμμετοχή του δεκάχρονου Σπύρου Καββαδά στην ομάδα είπε: “Δείξαμε το κοινωνικό μας πρόσωπο. Είναι ένα παιδί που δίνει τη δική του μάχη και πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλους. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα δείξαμε την ευαισθησία μας και του χαρίσαμε κάποιες στιγμές χαράς”.

Για την τραγική επέτειο της Θύρας 7: “Αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7, που σαν σήμερα πριν από 34 χρόνια έχασαν τη ζωή τους για την ομάδα μας”.

Από την πλευρά του, ο Ντάνστον πρόσθεσε: “Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας που σκοτώθηκαν πριν από 34 χρόνια. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά μετά από ό,τι είχε συμβεί στον πρώτο γύρο. Το κάναμε κατά διαστήματα και ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν το κάναμε σωστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …