Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σπουδαία δουλειά, Βλάντο”

“Σπουδαία δουλειά, Βλάντο”

pao panigirismoi imitelikos

pao-panigirismoi-imitelikos

Ο Παναθηναϊκός κατηφορίζει στην Κρήτη, εκεί όπου αύριο (1/3) θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Έι Τζέι Σλότερ ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο μεγάλο τρίποντο του Βλάντο Γιάνκοβιτς στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, στην εκπληκτική εμφάνιση των νεαρών παικτών του “τριφυλλιού” στο ματς με τα Τρίκαλα αλλά και στο αυριανό παιχνίδι με την κρητική ομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα

Πολλά πράγματα άλλαξαν από την τελευταία φορά που “μιλήσαμε” μέσω της ιστοσελίδας αυτής. Πρώτα απ’ όλα έχουμε ήδη προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα και θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου.

Ο ημιτελικός ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ποτέ δεν τα παρατά, αλλά είχαμε ισχυρή προσωπικότητα, ως ομάδα, για να νικήσουμε. Οπωσδήποτε πρέπει να σφίξω το χέρι του Βλάντο για το μεγάλο του σουτ. Ήταν έτοιμος να εκτελέσει και το έκανε. Σπουδαία δουλειά, Βλάντο!!!

Αν και νικήσαμε θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Αυτά είναι καθημερινά μαθήματα για την προπόνηση και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αποφύγουμε τα λάθη και να παίξουμε καλύτερα στον επόμενο αγώνα.

Επίσης θέλω να συγχαρώ τους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη μεγάλη τους προσπάθεια. Είναι ομάδα σκληρή και υψηλής ποιότητας.

Θα ήθελα όμως να μου επιτρέψετε να αναφερθώ και στον αγώνα με τα Τρίκαλα. Ήταν μια υπέροχη εικόνα μέσα στο παρκέ, να βλέπεις τα νέα παιδιά μας να αγωνίζονται τόσο πολύ. Αυτή ήταν μια σκηνή από το μέλλον και άρεσε στους φίλους μας. Μου άρεσε κι εμένα… Στον κόσμο αρέσει να βλέπει νέους παίκτες γιατί αντιπροσωπεύουν το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Οι νέοι παίκτες μας είναι σπουδαίοι ως χαρακτήρες και δουλεύουν σκληρά. Ξέρουν ότι πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να βελτιωθούν. Είμαστε έτοιμοι να τους βοηθήσουμε γιατί το μέλλον τους ανήκει. Προσωπικά είμαι χαρούμενος από την προοδό τους, δουλεύουν σκληρά και είναι σπουδαία παιδιά.

Τώρα έχουμε έναν δύσκολο αγώνα στο Ρέθυμνο.Παίζουν καλά, παίζουν γρήγορα,είναι πολύ επικίνδυνοι ειδικά μέσα στην έδρα τους. Τους σεβόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα αυτό. Περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα, έτσι κι αλλιώς.

Για το τέλος… Αυτή είναι η εικόνα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και την οποία πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Τζέιμς Γκιστ. Ο πανηγυρισμός μας μετά το σουτ του Βλάντο. Θα τοποθετήσω αυτή την επικεφαλίδα: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

pao-panhgirismoi

Θα τα ξαναπούμε σύντομα

A.J.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…