Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Συνεργασία για καλό σκοπό

Συνεργασία για καλό σκοπό

panathinaikos charity

panathinaikos-charity

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει τον κόσμο για την συνεργασία της με το CharityIdols, δείχνοντας έμπρακτα για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Το CharityIdols είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, που αποσκοπεί στην ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, μέσω της διενέργειας δημοπρασιών από την ομώνυμη ψηφιακή πλατφόρμα (www.charityidols.gr), αθλητικών ενθυμίων και άυλων δημοπρασιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός, CharityIdols, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, διαχρονικά ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση του CharityIdols κι επέλεξε να ενισχύσει δύο ιδρύματα της χώρας μας.

Πρώτο, το ”Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης”, που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος διακρίνεται για την ευαισθησία στην ιδιαίτερη πατρίδα του όπου άλλωστε έχει επιτελέσει κι εξακολουθεί να επιτελεί αξιόλογο έργο.

Κι επίσης στο ”Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας” αναγνωρίζοντας τον ιερό σκοπό της προσφοράς του.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προσφέρει για τους σκοπούς του CharityIdols υπογεγραμμένες απ’ όλους τους παίκτες,  μπάλες και φανέλες της ομάδας.

Ακολούθως η Οργάνωση θα τις δημοπρατεί και τα έσοδα θα ενισχύουν τα δύο προαναφερόμενα Ιδρύματα που επέλεξε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Είναι ένας πολύ σημαντικός σκοπός που όλοι οφείλουμε να υποστηρίξουμε με τον τρόπο μας.

Τι είναι το CharityIdols

Το CharityIdols είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, που αποσκοπεί στην ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, μέσω της διενέργειας δημοπρασιών από την ομώνυμη ψηφιακή πλατφόρμα (www.charityidols.gr), αθλητικών ενθυμίων και άυλων δημοπρασιών.

Λειτουργεί επίσης ως διαμεσολαβητής μεταξύ των διασημοτήτων και των ευαγών ιδρυμάτων, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της οικονομικής βοήθειας των σωματείων.

Η καινοτομία του εγχειρήματος, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της ομάδας του Charity Idols, αλλά και την χρήση των νέων τεχνολογιών του διαδικτύου, διασφαλίζουν την υλοποίηση του πρότζεκτ και υπόσχονται ανταποδοτικότητα προς την κοινωνία.

***Πατήστε ΕΔΩ για να κατευθυνθείτε στη σελίδα της δημοπρασίας της επίσημης μπάλας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τις υπογραφές όλων των παικτών.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…