Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σημασία έχει η νίκη”

“Σημασία έχει η νίκη”

sfairopoulos

sfairopoulos

Για την κρισιμότητα της νίκης επί της Μάλαγα αλλά και για τον τραυματισμό του παίχτη του, Μπρεντ Πέτγουεϊ, μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ τόνισε πως αν και η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και είχε πολλά πρoλήματα, πήρε άξια τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

“Είναι μια πολύ σημαντική νίκη γιατί μετά τη διακοπή του Top16 είναι σαν να ξεκινάς από την αρχή. Και οι ομάδες που έχουν πάει καλά έχουν την πίεση να πάνε καλά. Το είδαμε και στα άλλα παιχνίδια του ομίλου και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά σημασία έχει η νίκη.

Ήμασταν νευρικοί και αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε και κάποια ελεύθερα σουτ. Η άμυνα δεν ήταν κακή και μας κράτησε. Μετά την ανάπαυλα που μιλήσαμε και ηρεμήσαμε, μπήκαμε με διαφορετικό πρόσωπο. Ήμασταν πολύ καλοί απέναντι στην πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος.

Είχαμε διαφορετική προσέγγιση, βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια, κρατήσαμε μια μικρή διαφορά και στην τελική ευθεία είχαμε καθαρό μυαλό. Δικαιούμασταν τη νίκη, αφού σκοράραμε 48 πόντους στο β’ ημίχρονο. Είμαστε χαρούμενοι που τα 500 παιχνίδια συνοδεύτηκαν με νίκη. Χαρούμενοι επίσης που η ομάδα τίμησε δόξες του παρελθόντος. Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του δεν έχει μέλλον.

Ο Πετγουέι έβγαλε τον ώμο του, θα δούμε τη μαγνητική. Πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί μικρό διάστημα γιατί το παθαίνει συχνά. Είχαμε δυο-τρεις παίκτες με προβλήματα στομαχικών διαταραχών και προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε για να τους κρατήσουμε φρέσκους. Σημαντική ήταν η είσοδος του Τσαϊρέλη, που βοήθησε. Σίγουρα δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα, χρειάζεται χρόνος για να μπει στα γρανάζια της ομάδας. Η ενέργεια πάντως που έβγαλε σε αυτό το τρίλεπτο ήταν θετική, θα μας βοηθήσει περισσότερο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…