Κεντρική Basket League Άρης “Συγκεντρωμένοι και σκληροί”

“Συγκεντρωμένοι και σκληροί”

priftis aris pagkos

priftis-aris-pagkos

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον ΚΑΟΔ (18/2, 17:00) που θα γίνει στο πλαίσιο της εμβόλιμης, 17ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο πρπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να διαχειριστεί τις απουσίες αλλά και την κούραση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

“Είναι μία δύσκολη αναμέτρηση με μία ομάδα που έχει οργάνωση και συνοχή στο παιχνίδι της. Η Δράμα μετά τις προσθήκες που έκανε απέκτησε στοιχεία που της έλειπαν όπως εμπειρία, ποιότητα και βάθος στον πάγκο της. Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε κούραση και ιώσεις και να είμαστε συγκεντρωμένοι και σκληροί για 40 λεπτά για να φτάσουμε στη νίκη.”

Όπως όλα δείχνουν την αποστολή δεν θα ακολουθήσει ο Βασίλης Σίμτσακ, καθώς ανέβασε πυρετό και έχασε την τελευταία προπόνηση της ομάδας, ενώ πυρετό ανέβασε και ο αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Μούρτος, που ακολούθησε μέρος της πρπόνησης. Αντίθετα ο Τόρεϊ Τόμας επέστρεψε στις προπονήσεις και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο το αν θα πάρει λεπτά συμμετοχής.

Τη 12άδα για τον Αρη απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιάννης Καραθανάσης, Άντριου Νέιμικ, Βασίλης Σίμτσακ, Κώστας Χαρίσης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…