Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σε αθλητικά πλαίσια…”

“Σε αθλητικά πλαίσια…”

oaka kosmos kaskol

oaka-kosmos-kaskol

Η αυριανή αναμέτρηση (13/2) του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα για την 7η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα αναμένεται να προσελκύσει πολλούς φίλους του “τριφυλλιού” στο ΟΑΚΑ. Με ανακοίνωση της, η “πράσινη” ΚΑΕ καλεί τον κόσμο των νταμπλούχων Ελλάδας να έρθει στο γήπεδο και να δημιουργήσει μία μοναδική ατμόσφαιρα σε αθλητικά, όμως, πλαίσια.

Αναλυτικά:
“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απευθύνει πρόσκληση προς τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο στον αγώνα της Παρασκευής (13/2 και ώρα 9.45μ.μ) με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών ώστε να πετύχουν μια ακόμα νίκη και να πλησιάσουν προς την επόμενη φάση.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός είμαστε βέβαιοι ότι οι φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στο πλευρό των παικτών και θα δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, πάντα όμως σε αθλητικά πλαίσια, σεβόμενοι απόλυτα την ιστορία μας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει κατακτήσει εγκωμιαστικά σχόλια με αφορμή τη δυναμική παρουσία του και τη συμπεριφορά του. Ο τρόπος με τον οποίο στέκεται στο πλευρό της ομάδας είναι μοναδικός, όπως και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί.

Είμαστε βέβαιοι ότι το βράδυ της Παρασκευής θα ζήσουμε κάτι ανάλογο… Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους φίλους μας και γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα την αγάπη τους στον Παναθηναϊκό.

Επίσης έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία η οποία είναι υπεύθυνη για την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε δεν επέτρεψε να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Η Ελληνική Αστυνομία θα επιτελέσει το έργο της με άριστο τρόπο και είμαστε βέβαιοι γι’ αυτό.

Φίλοι του Παναθηναϊκού

Η ομάδα μας είναι κάτι μοναδικό στην καρδιά και στη ψυχή μας. Μαζί κατακτήσαμε πολλά… Μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερα αλλά πολύ περισσότερο να διατρανώσουμε την περηφάνια μας που είμαστε μέλη της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας.

Σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ ώστε να ζήσουμε μια ακόμα όμορφη και μπασκετική βραδιά με τον Παναθηναϊκό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…