Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ριμπάουντ και λάθη”

“Ριμπάουντ και λάθη”

linden diamantidis

liden-diamantidis

Επιστροφή στη δράση και απότομη “βουτιά” στα βαθιά για τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος τίθεται αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το γεγονός πως την Παρασκευή (06/02) οι “πράσινοι” έπαιζαν ματς για την Ευρωλίγκα αποτελεί ένα στοιχείο που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η ροδίτικη ομάδα, όμως υποστήριξε ο Τομ Λίντεν. Ο Σουηδός φόργουορντ εξέφρασε, επιπλέον, τη θλίψη του για το θάνατο του Αναστάση Νάσση και αναφέρθηκε στους τομείς που θα δώσουν έμφαση οι Ροδίτες.

Αναλυτικά το blog:

“Καλησπέρα σε όλους

Αρχικά, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου για τον άδικο χαμό του νεαρού παίκτη της Ελευσίνας, τόσο στην οικογένεια όσο και στους συμπαίκτες του. Δυστυχώς, όταν ήμουν κι εγώ νεότερος ένας συναθλητής μου είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο παρκέ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα…

Πάμε τώρα να μιλήσουμε για μπάσκετ… Η τελευταία νίκη που κάναμε κόντρα στον Πανιώνιο ήταν πολύ σημαντική για εμάς, προκειμένου να διατηρήσουμε μία καλή απόσταση από την “επικίνδυνη ζώνη”. Γι’ αυτό θέλαμε όσο τίποτε αυτό το ροζ φύλλο, ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έχουμε. Πιστεύω πως κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια στην άμυνα. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας και δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ παρά τη μεγάλη απώλεια του Άγγελου (σ.σ. Τσάμης) όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας μας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να πάρουμε τη νίκη.

Στη συνέχεια, είχαμε τη διακοπή και παράλληλα την ευκαιρία να ξεκουραστούμε για λίγες μέρες και να προετοιμαστούμε καλύτερα για το επόμενο ματς. Ο Τσάμης δεν προπονείται ακόμα στο 100%, αλλά ευτυχώς θα επιστρέψει σύντομα. Από ‘κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε μια χαρά και δεν είχαμε τραυματίες.

Το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα είναι από τα πιο δύσκολα μέσα στη σεζόν. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, αλλά είχε ένα παιχνίδι την Παρασκευή για την Ευρωλίγκα και δεν θα έχει πολύ χρόνο για να προετοιμαστεί για το μεταξύ μας ματς. Εμείς θα επικεντρωθούμε στα αμυντικά ριμπάουντ και τα λάθη, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί. Περιμένουμε να μας πιέσουν αρκετά, αλλά εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να μην τους επιτρέψουμε να πετύχουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό.

Τομ“.

  • kolossos marousi

    Κολοσσός – Μαρούσι 89-85

    Σπουδαία νίκη για τον Κολοσσό, πλέον ελπίζει στην ήττα του ΠΑΟΚ. Ο Κολοσσός νίκησε το Μαρο…
  • Χέιλ Χάντερ Προμηθέας - Κολοσσός

    Προμηθέας – Κολοσσός Ρόδου 84-79

    Απέφυγε το σοκ στην παράταση ο Προμηθέας Ο Κολοσσός Ρόδου έδειξε άκρως ανταγωνιστικό πρόσω…
  • 6145855 1

    Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

    Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…