Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πληρώσαμε τα λάθη”

“Πληρώσαμε τα λάθη”

radonic oaka

radonic-oaka

Στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του, όταν προηγήθηκαν με 65-60 στο 36′, στάθηκε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο νεαρός τεχνικός ήταν, πάντως, ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη, ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ καλά και έπαιξε εξαιρετική άμυνα. Από την άλλη εμείς παίξαμε άσχημα αμυντικά. Κάναμε πολλά λάθη, 9 εκ των οποίων έγιναν στην πρώτη περίοδο. Έτσι δημιουργήθηκε η μεγάλη διαφορά στην αρχή του παιχνιδιού.

Σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει πάει ακόμα χειρότερα για εμάς. Αλλά επιστρέψαμε και παίξαμε καλά αμυντικά στο δεύτερο δεκάλεπτο και πιο έξυπνα στην επίθεση. Εκείνα τα λεπτά δεν είχαμε κανένα λάθος.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Φτάσαμε να προηγούμαστε με 5 πόντους (60-65), αλλά κάναμε λάθη. Ο Παναθηναϊκός είναι μια έμπειρη ομάδα και τα εκμεταλλεύτηκε. Στο τέλος χάσαμε το σουτ που θα μας οδηγούσε στην παράταση.

Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί παίξαμε για τρία δεκάλεπτα καλά απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα. Επίσης, πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί αγωνιστήκαμε με δύο βασικές απουσίες και φτάσαμε στο σημείο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο τέλος οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε ότι δεν μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνολική μας εικόνα στο ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…