Κεντρική Ελευσίνα ”Πεισμώσαμε…”

”Πεισμώσαμε…”

athanasoulas elefsina aek

athanasoulas-elefsina-aek

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Κηφισιά, ο Γιάννης Αθανασούλας. Ο παίχτης του Πανελευσινιακού τόνισε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, πως η ομάδα έχει πεισμώσει μετά την ήττα από τον Απόλλων Πάτρας και πως θα κάνει τα πάντα για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Καλησπέρα σε όλους,

Ξεκίνησε μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς μετά την ήττα από την Πάτρα γιατί ήταν ένα παιχνίδι που για εμάς είχε μπει το πρέπει όσο αφορά την νίκη. Θεωρώ ότι δείξαμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να επιβάλλουμε τους αμυντικούς στόχους που είχαμε θέσει πριν το παιχνίδι. Το παιχνίδι πήγε στο τελευταίο σουτ και η απόφαση που πήρε ένας παίκτης που δεν είναι πολύ καιρό στην ομάδα, μας στοίχισε την νίκη.

Από εκεί και πέρα μετά από τέτοια ήττα στο τελευταίο σουτ είναι λογικό να σου ρίξει την ψυχολογία. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουμε άλλη επιλογή γιατί έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι το μπάσκετ θα πρέπει να το ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιστεύω πως μας πείσμωσε αρκετά ώστε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο στην Κηφισιά. Μας βοηθάει που έχουμε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές εντός Αθηνών για να μείνουμε πιο συγκεντρωμένοι γιατί είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για την ομάδα μας.

Αύριο έχουμε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει τα πατήματα της, έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της σε σύγκριση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου που είχαμε παίξει, έχει προσθέσει κάποιους ξένους και έχει αλλάξει κάποια πρόσωπα. Πιστεύω πως πρέπει να περιορίσουμε τον κύριο δημιουργό της που είναι ο Νίκος Λιακόπουλος όσο αφορά την επίθεση και θεωρώ πως αν τον σταματήσουμε θα έχουμε το πλεονέκτημα για το θετικό αποτέλεσμα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…