Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Πιο άνετα στη συνέχεια”

“Πιο άνετα στη συνέχεια”

skourtopoulos

skourtopoulos

Το Ρέθυμνο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Κόροιβο, σπάζοντας ένα σερί πέντε αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας πως το Ρέθυμνο πλέον θα πάει πιο άνετα στα επόμενα παιχνίδια.

“Τα συγχαρητήρια μου στον Χάρη (Μαρκόπουλο). Πραγματικά ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είχαμε απέναντι μας μία ομάδα πολύ καλοστημένη και δουλεμένη και κάθε παιχνίδι έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί κυνηγάει έναν στόχο. Από την άλλη έχουμε την δική μας ομάδα που προέρχεται από ένα σερί 5 ηττών. Σίγουρα κάναμε μία καλή εμφάνιση. Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε είναι η πίεση που υπάρχει και κυρίως μέσα στην έδρα μας. Δεν διαχειριστήκαμε καλά το ξεκίνημα και βάζω πρώτο τον εαυτό μου.

Φορτώσαμε πολύ μεγάλη πίεση στα παιδιά. Έχουμε την απαίτηση σε κάθε φάση να σκοράρουμε και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Είμαστε μία ομάδα με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με μικρή εμπειρία και όχι μεγάλο βάθος. Άρα χρειάζεται υπομονή και να είμαστε κάθε Σάββατο 101% έτοιμοι να υπερασπιστούμε το παιχνίδι είτε είναι στο γήπεδο μας είτε εκτός.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας βοήθησε. Ήταν πολύ σημαντική η συμμετοχή του και τα παιδιά τον χρειάζονται πάρα πολύ. Ήταν μία καλή νίκη και θα μας βοηθήσει να πάμε πιο άνετα στα επόμενα παιχνίδια και αυτό θα φανεί σύντομα. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο”, ανέφερε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλαμπόκης: “Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την ανταγωνιστικότητα που έδειξαν. Σήμερα το παιχνίδι ήταν χαρακτηριστικό αυτών που συμβαίνουν στο πρωτάθλημα με τις μικρές διαφορές μεταξύ των ομάδων. Ανεξαρτήτως έδρας τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αργήσαμε να βρούμε την αυτοπεποίθηση μας και τις σωστές επιλογές.

Όταν το κάναμε στο τέλος απλοποιήσαμε την κατάσταση, κυρίως στην παράταση. Ήταν δύσκολο το να επιστρέψουμε 2-3 φορές στο ματς. Τέλος καλό όλα καλά. Πήραμε μία “ανάσα” γιατί νιώθαμε ότι κάποιος μας κρατάει το κεφάλι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας τον τελευταίο μήνα και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα. Η αυτοπεποίθηση και η ανταγωνιστικότητα που δείξαμε στο τέλος θα είναι “οδηγός” μας για την συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…