Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα ”Παίκτες ποιότητας ο ΟΣΦΠ”

”Παίκτες ποιότητας ο ΟΣΦΠ”

itoudis cska enisey

itoudis-cska-enisey

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (5/2), μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα. Ο τεχνικός της ομάδας του ”στρατού”, εφιστά προσοχή για το αυριανό παιχνίδι, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει παίχτες ποιότητας που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν ζημιά.

”Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει ρεκόρ 4-1 στο Τοπ 16, έχοντας κερδίσει 2 παιχνίδια εκτός έδρας”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Δημήτρη Ιτούδη. Συνέχισε λέγοντας, ”Ο Ολυμπιακός έχει αθλητικούς παίχτες, παίζοντας δυνατή άμυνα και πιέζοντας σε όλο το γήπεδο. Ο Σπανούλης παραμένει ο ηγέτης της ομάδας και με την απόδοση του κάνει τους συμπαίχτες του καλύτερους. Είναι ικανός να οργανώσει την επίθεση της ομαδας του αλλά και να εκτελέσει μόνος του όπως έκανε στα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε και την Λαμποράλ Κούτσα”.

Αναφερόμενος και στους υπόλοιπους παίχτες των ”ερυθρολεύκων”, τόνισε: ” Οι υπόλοιποι παίχτες της ομάδας, όπως είναι ο Μάντζαρης και ο Λαφαγιέτ, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως και ο Σλούκας. Στους ψηλούς ο Ολυμπιακός έχει τον Χάντερ και τον Ντάνστον, οι οποίοι κάνουν πολλά πικ εν ρολ, έχοντας πολύ καλές περιστροφές. Ο Ντάρντεν είναι ένας παίχτης με μεγάλη εμπειρία, αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Οι Πρίντεζης και Πέτγουεϊ είναι δύο παίχτες που μπορούν να παίξουν με πρόσωπο αλλά και με πλάτη στο καλάθι και ο Λοτζέσκι μπορεί να συνεισφέρει στο παιχνίδι χωρίς να παίρνει πολλά σουτ”.

”Βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει 2-3 παίχτες ποιότητας σε κάθε θέση. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και ότι θα παίξουμε σε μια από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης”, είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Ρώσων.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στους Χάινς και Τεόντοσιτς, ”Τέλος, ελπίζω ο κόσμος του Ολυμπιακού να χειροκροτήσει τον Χάινς, για την συνεισφορά στα 2 συνεχόμενα ευρωπαϊκά που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, αλλά και τον Τεόντοσιτς που έχει προσφέρει πολλά και αυτός. Εμείς ξέρουμε ότι για να κερδίσουμε θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…